Výsledky Nike Women´s Run 2004

Výsledky Nike Women´s Run 2004

Na Nike Women’s Run, běh pořádaný pouze pro ženy, se letos přihlásilo celkem 1034 žen a dívek všech věkových kategorií. Vítězkou šestého ročníku Nike Women´s Run se stala a poukázku na zboží Nike v hodnotě 30 000,- Kč převzala Petra Kamínková, která trasu dlouhou 5km uběhla za 16:01 minut. V automobilu smart, se bude rok vozit Markéta Hrobská z Pacova. Byla vylosovaná ze všech běžkyň, které doběhly do cíle do 30 minut.

Nike Women’s Run odstartovala včera 6.6. v půl jedné na Staroměstském náměstí Andrea Šuldesová, v současné době nejlepší česká mílařka. „Těší nás, že se každoročně Nike Women’s Runu účastní tolik žen“ řekl David Císař, marketingový manažer firmy Nike. Herečka Jitka Schneiderová, patronka běhu, se závodu zúčastnila už potřetí. „Jako každý rok, je tady opět skvělá atmosféra. Letos jsem pravidelně chodila na veřejné tréninky, takže jsem běh zvládla ve svém osobním rekordu“, prozradila Jitka Schneiderová, která do cíle doběhla za 25:10 minut. Od ranních hodin probíhala na Staroměstském náměstí prezence účastnic závodu. Každá na místě obdržela tričko Nike se startovním číslem. Pro všechny přítomné pořadatelé běhu Nike Women’s Run připravili bohatý doprovodný program, kterým provázel Dalibor Gondík. Ani letos nechyběla taneční show a společná aerobic rozcvička s mistry světa ve sportovním aerobiku, Radkou a Davidem Hufovými.

Výsledky Nike Women´s Run 2004:

1. Petra Kamínková - 16:01 2. Vendula Frintová - 16:03 3. Jana Klimešová - 16:17

Vítěžkou kategorie neregistrovaných běžkyň se stala:

Lenka Šibralová - 18:48

Kompletní výsledková listina bude zveřejněna v pondělí ve 12 hodin na oficiálních internetových stránkách závodu www.womensrun.cz.

zdroj: NIKE

Doporučujeme

Články odjinud