Vyšperkované rande

Vyšperkované rande

Elegantní šperky a krásné ženy prostě patří k sobě. Vzácné kameny zasazené ve zlatě v nepřeberném množství barev po staletí okouzlují dámy i pány. Vždyť pohled na ženskou ručku či šíji ozdobenou třpytem a leskem drahokamů od nepaměti rozmíchává vášně a zrychluje tep nositelky i jejího okolí.

Jedinečné kolekce šperků nesoucí jméno Dior po několik let navrhuje šarmantní aristokratka Victoire de Castellane. S tvorbou extravagantní a přitom neustále elegantní Francouzky se mohli seznámit mezi prvními v Čechám známé osobnosti a věrní klienti v pražském butiku Dior. Francouzská elegance, luxus a jedinečný design šperků nadchl všechny hosty, kteří se sešli v Pařížské ulici, kde sídlí jediní obchod světoznámé značky. Osobnosti českého showbusinessu si dali dostaveníčko, aby si mohli na vlastní kůži vyzkoušet překrásné diamanty a turmalíny zasazené ve zlatě.

Francouzská atmosféra, ale především originální a velmi luxusní kolekce šperků značky Dior přilákala známé osobnosti ze společenského a kulturního dění do pražského butiku. Jedinečnou příležitost vyzkoušet si osobně přívěšek „Tête de Mort“ z bílého zlata posázeného diamanty využila Zuzana Belohorcová. Náhrdelník ještě doplnila prstenem Angelika s diamanty a modrým safírem a prstenem Vendanges Ring ze žlutého zlata se zeleným safírem. Zuzana je věrnou zákaznicí butiku Dior, proto neodolala a vyzkoušela si i módní doplňky z nové kolekce.

Evě Aichmajerové na první pohled učaroval módní červený top, ke kterému ladily korálové náušnice s modrými safíry a opály z kolekce Victoire de Castellane. Ani muži nepřišli zkrátka, pan Ladislav Špaček ocenil všechny šperky, které si zkoušela jeho manželka. Ta byla unesena nejen originálním designem klenotů, ale i příběhy o lásce, které jsou s touto kolekcí provázané. Jana Doleželová, Zuzana Rosáková a Tereza Svobodová ukázaly, jak nádherně se dají skloubit elegantní večerní šaty s luxusními šperky Dior.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud