Vysportovaná postava zcela bez cvičení? Jde to, ale je to drahé

Vysportovaná postava zcela bez cvičení? Jde to, ale je to drahé

Na pekáč buchet je potřeba tvrdě dřít v posilovně. Ovšem ne každý, kdo by rád měl vyrýsované břišní svaly, dokáže vydržet náročný trénink a držet se ho permanentně.

Plnit sny bez námahy ale dokážou umělečtí plastičtí chirurgové. Dokážou i největšímu lenochovi vytvořit pekáč buchet, ovšem je to pouze iluze a stojí nemalé peníze.

Iluzorní břišní svaly jsou vytvořeny z tuku. Plastický chirurg odstraňuje tuk tak, aby vytvořil ostrůvky připomínající vyrýsované svaly. „Šikovné ruce a aspekt umělce jsou v tomto případě potřeba,“ tvrdí umělecký plastický chirurg Rajesh Khurana z Dillí.

Klepněte pro větší obrázek

Umělečtí plastičtí chirurgové přitom používají přístroj s vibračním zesilovačem zvukové energie v rezonanci (VASER). K práci s tímto přístrojem a k praxi umělecké plastiky je třeba speciálního výcviku. Běžný plastický chirurg takový zákrok provést nedokáže.

Iluzorní bříško vznikne bez fyzické námahy, vyjde ale na nemalé peníze. Cena takového pekáče buchet může šplhat až ke stovce tisíc korun a výš. Zákrok nabízejí zatím především salony v USA, Británii a Indii.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud