Výstavní figura

Výstavní figura

Každá žena sní o dokonalém těle. Cvičení a zdravá strava však nestačí. Pro perfektní výsledek potřebujete pomoc v podobě účinných kosmetických přípravků, které vás zbaví celulitidy, strií a vyhladí každičký centimetr problémových partií ženské postavy.

Dle odborníků se až 70% všech žen potýká s příznaky tzv. pomerančové kůže. A není divu. Tyto nepopulární dolíčky jsou jakýmsi vedlejším produktem přírody: například během těhotenství se pojivová tkáň ženské pokožky stává díky kolagenu a elastinu velmi pružnou, aby se mohla maximálně napínat. Tato poddajnost pokožky je však nemilosrdně využita tukovými buňkami. Ty pak pronikají mezi pružná vlákna pojivové tkáně pokožky, zvětšují svou původní velikost až 60krát a tak vytváří nerovný, pomerančový povrch pokožky.

Do jisté míry neprávem je celulitida považována pouze za výsledek nevyrovnané stravy a nedostatku pohybu. Vzniká však i ze spousty dalších, těžko ovlivnitelných důvodů: ukládání tuku a činnost lymfatických žláz jsou řízeny hormony, takže jakékoliv hormonální změny v těle mohou mít za následek právě vznik pomerančové kůže. Navíc pružnost a pevnost pojivové tkáně pokožky ovlivňují i genetické dispozice.

Co s tím? Nasaďte všechny zbraně, které vám moderní kosmetika nabízí a vyberte si některý z nejnovějších tělových přípravků, které proti pomerančové kůži účinně bojují.

AVON Maximum Body Makeover Krém na strie a celulitidu z řady Avon Solutions je připraven k ošetření dvou největších problémů, které sužují spousty žen. Strie v kombinaci s celulitidou dokáží potrápit nejen naše nohy, ale také naše sebevědomí. Nově již nemusíme přemýšlet nad tím, s čím budeme bojovat nejdříve a vezmeme si na mušku obojí najednou! Doporučená denní dávka vitaminů a výživných látek se postará o vyhlazení a zjemnění pokožky. Zaměří se na projevy pomerančové kůže a odstraní je v co nejkratším možném termínu. Komplex s obsahem rostlinných výtažků pomáhá redukovat vznik tukových buněk, zodpovědných za celulitidu. Kyselina glykolová se pro změnu postará o strie, odstraní všechny nerovnosti pokožky a sjednotí její barevný tonus. Výtažek z květů indické rostliny Butea pak předchází tvorbě strií nových. Nejlepších výsledků dosáhnete pravidelným používáním dvakrát denně. Účinek přípravku můžete podpořit lehkou masáží konečky prstů, čímž znásobíte a urychlíte vstřebávání a vlastní působení krému.

ORIFLAME Anti-Cellulite Gel Komplex rostlinných výtažků obsažený ve Formujícím gelu proti celulitidě pomáhá odbourat tuky a snižuje obvod stehen až o 2 cm za 4 týdny. Přítomný kofein zeštíhluje a zpevňuje pokožku. Výtažek ze zeleného čaje navíc bojuje proti stárnutí pokožky a jejímu poškozování volnými radikály. Boj s celulitidou vyžaduje především vytrvalost, aplikujte proto gel každé ráno a večer – krouživými pohyby vmasírujte do stehen, boků a hýždí. Pro maximalizaci účinků použijte Masážní kartáč proti celulitidě. Pravidelnou masáží těla podpoříte lymfatický a krevní oběh, pokožka pak bude vypadat zdravěji. Nová řada Performance Body Care od Oriflame ještě nabízí Zpevňující gel na břicho, péče o pokožku celého těla je tak jednoduchá a nesmírně účinná. Termín problémové oblast se vás prostě nebude týkat.

NIVEA Good-Bye Celulitido! Vědci z laboratoří Nivea jako první na světě totiž dokázali využít účinný spalovač tuků L-karnitin v kosmetice. Jedná se o přírodní substanci podobnou vitamínům, která je přirozenou součástí každé buňky těla, již během dětství však jeho množství v pokožce začne významně ubývat. Nový unikátní krémový gel Nivea Body, tak díky tomuto jedinečnému složení podporuje přeměnu tukových zásob na buněčnou energii. L-karnitin je již důvěrně známý jako potravinový doplněk a účinný pomocník při dietních programech. V rámci výzkumů bylo potvrzeno, že molekuly L-karnitinu v novém Vyhlazujícím gelu proti celulitidě nejen pronikají do tukové vrstvy pokožky, ale zároveň napomáhají přeměně tukových buněk, na čistou buněčnou energii. Stačí jednou denně aplikovat příjemně chladivý krémový gel na problémové partie, aby bylo dosaženo kýžených prokázaných účinků. A není dokonce ani nutná nároční anticelulitidní masáž pokožky. Výzkumy prokázaly, že pravidelné používání Vyhlazujícího gelu viditelně redukuje projevy celulitidy, okamžitě po aplikaci je pokožka vláčnější a neuvěřitelně hebká na dotek. Po dvou týdnech je pokožka výrazně pevnější a viditelně hladší. Již během čtyř týdnů jsou jasně patrná prokazatelná zlepšení: nežádoucí hrbolky a důlky na pokožce se vyhlazují!

VICHY Lipocure Sérum Lipocure od francouzské značky Vichy představuje 14denní intenzivní kúru proti pomerančové kůži. Redukuje usazené tukové polštářky a vyhlazuje pokožku díky obsahu manganu, který uvolňuje vlákna, která uvězňují tukové polštářky v síti vláken a tím vyhlazuje pokožku. Buněčný stimulant Adrenalyse podporuje odbourávání tuků. Ultra svěží sérum se nelepí a snadno nanáší. Lipocure se aplikuje jednou až dvakrát denně bez masáže. Již za dva týdny se zbavíte 20% nerovností, který zapříčiňují nevzhlednou pokožku na zadečku a stehnech. Vedle séra nabízí Vichy Liposyne – zeštíhlující drenážní gel proti přetrvávající celulitidě, který ji umí odbourat během měsíce. Odborníci však doporučují minimální kúru po dobu 2 měsíců během roku.

L'OCCITANE Amande Slimming Gel Mandle v řecké mytologii ztělesňuje mladistvost, křehkost a panenský půvab. A právě mandle jsou hlavní složkou zpevňujících přípravků značky L'Occitane. Svěží gelová konzistence Zeštíhlujícího gelu se přímo rozpouští na pokožce a rychle se vstřebává, tak je možné se hned po použití obléci. Díky obsahu mandlových proteinů, křemíku a esenciálních olejů ze slaměnky, máty peprné a palmarosy tento gel podporuje uvolňování tuků, stimuluje mikrocirkulaci a formuje siluetu. Účinek dále podporuje kofein a extrakt z Peru Liana, který zpomaluje proces tvorby a ukládání tuků. Při pravidelném používání se sníží výskyt pomerančové kůže a Vaše postava bude zpevněná a tvarovaná. 90% žen zaznamenalo po pravidelném používání během 4 týdnů zlepšení.

autor: Simona Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud