VyVolení - Překvapivá Věra

VyVolení - Překvapivá Věra

Když se z pozice náhradníka dostala až do Vily, bylo jen málo těch, co jí nedrželi palečky. Ze začátku, kdy se tam mleli hlavní aktéři v podobě Giny, JPZ a Hanse, nijak nevyčnívala, jen dávala tušit, že jí bude bližší tábor okolo „silných mužů“ než Vladko a Regina.

Dozvěděli jsme se, že se jen nestačila rozloučit se svou dcerou a kvůli tomu i plakala. První okamžik, kdy pro mě na sebe upozornila, byly akce zamířené proti Regině, zvláště její angažování v bourání stanu. A to už jí zůstalo. Až fanatická zavilost proti Regině, přizvukování nechutnému JPZ, což v případ, že opravdu jen hrál zlouna, ukazuje Věru v tom nejhorším světle.

Jestli někdo je ochoten uvěřit JPZ, tak v případě Věry to už udělá těžko. Opakovaný vtip přestává být vtipem. Získala nálepku největší násosky a hysterky a falešnice. Do toho nám media ukázala její až trapnou snahu se zviditelnit přes osobu P.Paulíčka .. prostě Věra to vede od 10 k 0.

V poslední době už neplní úkoly, ostatní kvůli ní trpí, což maskuje tím, že si přeje odejít. Možná opravdu přeje, možná ví, že to má spočítané a tak taktizuje, ale korunu všemu nasazuje svou volbou partnera do duelu. Když už si vyškemrala 9 palců, tak celou dobu vykřikovala, jak s sebou vezme Ginu, a nakonec zvolila Vladka, přestože ví, jak ten tohle špatně nese.

Údajně prý aby jí Gina nedělala ve studiu ostudu. No, větší ostudu než má, jí neudělá už nikdo. Spíš by nesnesla tu drtivou porážku od Giny. Jinak jako každý slaboch vyhrožovala každému a hlavně Primě, že udělá MEDIALNÍ MAZEC. Obávám se, že za měsíc po téhle vysloužilce neštěkne ani Vořech v zapadlé Lhotě.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud