VyVolení – Noví hrdinové: 2. Výzva

VyVolení – Noví hrdinové: 2. Výzva

VyVolení – Noví hrdinové mají za sebou svou druhou Výzvu. Vybrat si svého soupeře musel Dan. Ten ještě v přímém přenosu přiznal Tereze Pergnerové, že neví, koho do Duelu vyzvat.

„Strašně moc se za posledních 48 hodin změnilo.“ řekl Dan. Při rekapitulaci byl zavřený v sauně a přemýšlel, kdo bude tím pravým soupeřem. Imunitu má pro tento týden Radim. Nakonec se Dan rozhodl pro Milana.

V sobotu nás čeká Duel, po kterém jeden z VyVolených přijde o šanci vyhrát ceny v hodnotě 11 milionů korun. Bude to Dan, nebo Milan?

Hlasovat můžete už teď!

Dan: SMS pište na číslo: 906 90 07 ve tvaru DAN Volejte na telefonní číslo: 906 34 906 1 Hlasování zajišťuje MEDIA SUPPORT, cena za SMS je 7,-Kč, cena volání 6,80,-Kč. Z jednoho telefonu lze poslat maximálně 500 hlasů.

Milan: SMS pište na číslo: 906 90 07 ve tvaru MILAN Volejte na telefonní číslo: 906 34 906 2 Hlasování zajišťuje MEDIA SUPPORT, cena za SMS je 7,-Kč, cena volání 6,80,-Kč. Z jednoho telefonu lze poslat maximálně 500 hlasů.

Co se dělo ve Vile 20. září

Růžena a René se rozhodly asi v pět ráno přichystat ostatním královskou snídani. Rivalita jako by mezi nima vůbec nikdy nebyla… Probuzení soutěžících bylo královské – najedli se dobrot a šli zase spát. Někdo si ustlal i na zahradě, prostě pohoda.

Budíček si ale štáb i dnes neodpustil a tak se Vilou linula hlasitá hudba. Růžena s René dostaly trest – ráno kouřily ve Vile, tak musely odevzdat štábu štrúdl, který upekly.

Dominik dostal také trest. Za to, že v noci prokopl dveře ložnice, musel sníst všechny španělské ptáčky, co jsou ve Vile. Úkol zvládl na jedničku a bez zvracení…

Veronika se pohádala s Danem! Vadí jí, že často střídá nálady, že se pokaždé chová jinak. Dan jí zase vyčítal, že až vylezou z Vily, tak si na něj nevzpomene, jelikož ji budou lákat jiní chlapi a on je ošklivý a nemá šanci. Veronika je asi zamilovaná, tak ji jeho slova štvala a zraňovala.

Dalším úkolem bylo převyprávět své sny na kameru. Každý si na nějaký sen vzpomněl. Například Julimu se zdálo o voňavém dopisu od přítelkyně, kde bylo zlatým písmem napsáno jeho jméno. Kutilovi Milanovi se zdálo, že sestrojí hodiny, dumal nad časy přeletů letadel nad Vilou a sluncem a pak si uvědomil, že má hodinky na ruce. Nancy zase ve snu nachytala Juliho s Marcelou a hrozně jim vynadala.

Dan si konečně našel důvod, proč do Duelu nevyzve Milana, což by bylo logické, ale on se toho bojí. Tím důvodem je Ivana, která přitáhla podle Dana do Vily zlo, což znamená, že ho obvinila z hraní a přetvařování. Juli mu to vymlouval, prý pak bude vypadat jako srab.

Možná už známe problém, který se dostal mezi René a Radima. Radim ji možná nemůže přijít na jméno proto, že ona má podle něj vše (práci, rodinu, bydlení) a on nemá nic a navíc dva milióny dluhů a podmínku v Maďarsku.

VyVolení měli zvolit největší šedou myš, kterou mezi sebou mají. Partička, kterou tvoří René, Radim, Dan, Juli, Linda a Dominik, hlasovala pro Nancy a přehlasovali tak ostatní, kteří se přikláněli k Lindě nebo Davidovi. O tom, jestli je Nancy šedá myš, by se dalo i polemizovat, ale partička má na tuhle moudrou, empatickou holku prostě spadeno. Mají jí za zlé, že jim o sobě nic neřekla… Možná to je tím, že se nikdo na nic neptal…

Růža svolala válečnou poradu. Vadí jí, že se ve Vile už několik dnů pořádně nevyspala. Viníkem je Veronika! Pořád se jen chichotá a řeší prý jen kraviny. Veronika se sice snažila protestovat, ale tentokrát oporu u druhých (hlavně u Dana a Dominika) nenašla, i ostatní si o ní myslí, že neumí šeptat a je bezohledná. Růžena jí dala kázaní a poprosila i ostatní o trochu shovívavosti. Uvidíme, jestli jí bude vyhověno…

Soutěžící dostali od štábu trest, jelikož nevěnovali úkolu o vybrání šedé myšky, pozornost. Museli odevzdat šachy, které vytvořil z vosku Milan. Znovu také každý hovořil o tom, koho a proč volí jako šedou myš Vily. Opět si většina myslela, že je to Nancy – nedává najevo své city a to jí ostatní asi nedokážou odpustit, prý jen pozoruje a nic sama nepředvede. Milan označil Lindu, není výrazná a schovává se za Dominika. Linda tohle jeho prohlášení samozřejmě špatně nesla a bránila se. Marcela nevěděla, koho má označit, podle ní jsou David, Milan a Linda na tom stejně. Nancy se zdá jako šedá myš Linda.

Vypadá to, že je Nancy přece jen citlivá, plakala sama na zahradě a pak se zavřela do technické místnosti, kde si prala. Milan si jako jediný všiml, že pláče. Vymlouval jí, ať kvůli takové blbosti nepláče, ale Nancy mu tvrdila, že to není kvůli tomu, že je podle většiny šedou myší, ale pravý důvod neprozradila, chtěla být jen sama. Ve Zpovědnici se Báře svěřila, že je nyní období, kdy je labilnější. Snad zanedlouho opět uvidíme silnou a vyrovnanou Nancy. Život ve Vile dostane na kolena i ty nejsilnější.

zdroj: TV Prima

Doporučujeme

Články odjinud