Vyzkoušejte: Čerstvá Itálie na talíři i na jazyku

11. 8. 2016
Vyzkoušejte: Čerstvá Itálie na talíři i na jazyku
Silné chutě, na které nelze zapomenout. Podmanivost italské kuchyně je jednoznačně v čerstvosti, perfektní kondici surovin a v jednoduchosti receptur.

Těstoviny s hráškem a chřestem

4 porce příprava: 15 minut

500 g čerstvých těstovin, 2 lžíce olivového oleje, 2 jarní cibulky, 6 stonků zeleného chřestu, 100 g fazolových lusků, 100 g hrášku, 200 g cherry rajčat, 200 ml kuřecího vývaru, 40 g parmazánu, bazalka, sůl a pepř

Těstoviny uvařte na skus. Na olivovém oleji orestujte nasekané jarní cibulky, přidejte nakrájený chřest, fazolky, hrášek a cherry rajčata. Zalijte troškou vývaru, osolte, opepřete a restujte asi 2 minuty tak, aby zelenina zůstala křupavá. Podávejte smíchané s těstovinami, nastrouhaným parmazánem a ozdobte bazalkou.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Po většinu dne budete mít pocit, že se nic zajímavého neděje. Není divu, že vás to bude znervózňovat, když čekáte nějakou důležitou zprávu. Kraluje neklidný Mars a své žezlo drží pevně v…

Nejčtenější články

Články odjinud