Vyzkoušejte: Čerstvá Itálie na talíři i na jazyku

11. 8. 2016
Vyzkoušejte: Čerstvá Itálie na talíři i na jazyku
Silné chutě, na které nelze zapomenout. Podmanivost italské kuchyně je jednoznačně v čerstvosti, perfektní kondici surovin a v jednoduchosti receptur.

Těstoviny s hráškem a chřestem

4 porce příprava: 15 minut

500 g čerstvých těstovin, 2 lžíce olivového oleje, 2 jarní cibulky, 6 stonků zeleného chřestu, 100 g fazolových lusků, 100 g hrášku, 200 g cherry rajčat, 200 ml kuřecího vývaru, 40 g parmazánu, bazalka, sůl a pepř

Těstoviny uvařte na skus. Na olivovém oleji orestujte nasekané jarní cibulky, přidejte nakrájený chřest, fazolky, hrášek a cherry rajčata. Zalijte troškou vývaru, osolte, opepřete a restujte asi 2 minuty tak, aby zelenina zůstala křupavá. Podávejte smíchané s těstovinami, nastrouhaným parmazánem a ozdobte bazalkou.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Kozoroh si bude v úterý libovat na pracovním poli. Přednese nadřízenému skvělé nápady, které mu padnou do noty. Ani v lásce nebude nouzi o zajímavé zážitky. Kozoroh se věnuje i…

Nejčtenější články

Doporučujeme