Vyzkoušejte multimediální kuchařku

Chcete vědět, kde se v Praze dobře najíte? Znáte "TOP RESTAURANTY" Prahy? Chybí ve vaší domácí kuchyni neobvyklé recepty? Soutěž o zajímavé ceny!!!

Vyzkoušejte multimediální kuchařku

Chcete vědět, kde se v Praze dobře najíte? Znáte "TOP RESTAURANTY" Prahy? Chybí ve vaší domácí kuchyni neobvyklé recepty? To vše a ještě mnohem více naleznete v nové Multimediální kuchařce top 50 předních pražských restaurací a jejich specialit, kterou vydalo DTP Studio s.r.o.

Po rozbalení kuchařky vás nejdříve omámí silná vůně koření. K multimediální kuchařce je totiž přibaleno 7 balíčků koření od Vitany. Instalace proběhne bez problémů, musíte mít ovšem nainstalovaný internetový prohlížeč IE 4.0 (nebo vyšší) s multimediální podporou. Ten doporučujeme nainstalovat předem, najdete ho zdarma na CD. Jediná výtka patří samotnému spouštění programu. Ten musíte spustit z programové nabídky menu start. Lepší by bylo automatické spuštění po vložení CD do mechaniky, tak jak je to běžné. V balení nám také chyběl plastikový obal na CD. Ten si musíte dokoupit (cca 14,- Kč). Je alespoň přibalen barevný booklet, který vložíte do dokoupeného obalu.

Po spuštění kuchařky a krátkém mluveném úvodu o tom, co vše kuchařka obsahuje můžete v klidu procházet báječný svět receptů. Recepty, které zde najdete nejsou jen tak obyčejné. Všechny jsou od profesionálních kuchařů a můžete si kterýkoli z nich objednat ve vybraných pražských restauracích. U každého receptu je fotografie a přesný popis restaurantu, kde vám ho připraví. Naleznete zde adresu, telefon, fax a e-mail. Můžete tak do restaurace zavolat a rezervovat si stůl a ochutnat, jak vytoužený recept chutná od mistra kuchaře. K tomu vám poslouží i 36 šeků se slevou až 20% na konzumaci v těchto restauracích. Celková hodnota šeků je až 7000,- Kč.
Na CD naleznete především netradiční a zajímavé recepty, které jinde nenajdete. Často vás překvapí jak svým názvem, tak i svým obsahem.
U některých receptů je i ukázkové video k přípravě receptu. Většinou jde o nějakou zajímavou a neobvyklou část přípravy jako například: loupání krevet, vaření živých krabů, vyjímání masa z vychladlých krabů a plnění jejich schránek, zavinování šneků do slaniny na špíz, flambování masa. Mnoho video ukázek je ovšem zcela všedních a nezajímavých, jako například: napichování masa na špíz, naklepávání masa, .. U video ukázek nám také trochu chybí zvuk. Seznam všech videoukázek naleznete také v sekci Tipy.

Na CD je také samostatný seznam restaurací s kontakty a mapou umístění. U každé restaurace je přehled receptů, které najdete v části recepty. Mezi 50 restauranty je například známá Kozička, Peklo, U Vladaře, M.D.Rettigové - Restaurant a mnoho dalších.

Jako bonus získáváte s kuchařkou 7 balíčků koření od Vitany www.vitana.cz a také přehled receptů firmy Vitana, přehled výrobků Vitana a rady a tipy na vaření s nimi.
V části suroviny najdete samozřejmě přehled všech použitých surovin a seznam receptů, kde jsou použity. Pokud vás tedy zajímá, kde všude je použit třeba česnek, je to ideální místo pro vás. Například recepty, kde jsou použity krevety jsou tyto: Dary oceánu gratinované, Filet z norského lososa grilovaný s tygřími krevetami, Grilované krevety s ostrou kari omáčkou, Islandská rybí polévka, Krevetové tournedos s mozzarellou a omáčkou pasce, Kuřecí prsa s krevetovou omáčkou, Lososová paštika, Marinované krevety s jarní cibulkou a kaviárem, Paella Valenciana, Růžičky z marinovaného lososa na špenátovém zrcadle, Steak z lososa s krevetovou omáčkou.

Multimediální kuchařku vydala firma DTP Studio s.r.o. - www.dtpstudio.cz ve spolupráci s 50 top restauranty, které vybíral mistr svého oboru pan Josef Vladař, majitel známé restaurace na Malé Straně U Vladaře a hotelu Vladař � Praha.

Kuchařku můžete nyní vyhrát u nás na Dámě, nebo jí můžete zakoupit v našem obchodě na adrese: http://mujobchod.atlas.cz/dama   


Soutěž o kuchařku a další výrobky firmy DTP Studio

29.1.2001 - Soutěž je již uzavřena. Výherce zveřejníme co nejdříve.

Nyní můžete soutěžit o lístky na muzikál Monte Cristo.

Doporučujeme

Články odjinud