Vyzkoušejte Palmolive Vitamins, skrytý ráj vitaminů

Vyzkoušejte Palmolive Vitamins, skrytý ráj vitaminů

Není pochyb o tom, že vitaminy jsou důležité pro správný růst, vývoj a činnost celého lidského organismu. Díky svým pozitivním vlivům na vzhled pokožky mohou být využívány i v kosmetice.

Vyzkoušejte Palmolive Vitamins, skrytý ráj vitaminů

Není pochyb o tom, že vitaminy jsou důležité pro správný růst, vývoj a činnost celého lidského organismu. Díky svým pozitivním vlivům na vzhled pokožky mohou být využívány i v kosmetice. V současné době přichází Palmolive, oblíbená značka tělové a vlasové kosmetiky, s novou vysoce kvalitní produktovou řadou - Palmolive Vitamins. Nová, exkluzivní řada výrobků, zahrnuje krémový sprchový gel, krémovou pěnu do koupele a krémové tekuté mýdlo. Výrobky z řady Palmolive Vitamins obsahují komplex vitaminů E a vitamin A a C. Toto složení zajišňuje 24-hodinovou výživu pokožky a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí. Výrobky svoji výjimečnost potvrzují také luxusním obalem, odlišným od tradičních výrobků značky Palmolive. Jasně oranžové obaly se stříbrným emblémem upoutají na první pohled.

Co přináší výrobky Palmolive Vitamins a čím jsou tak výjimečné?

ˇ Obsahují komplex vitaminů E s dvojitým účinkem - obsahuje vitamin E, který působí okamžitě, a provitamin E, který systematicky pleň vyživuje a chrání po dobu 24 hodin.

ˇ Vitamin E je v kombinaci s vodou do pokožky snadno absorbován a okamžitě působí proti volným radikálům, hlavním původcům předčasného stárnutí pokožky. Jejich neutralizace se s použitím Palmolive Vitamins zvyšuje až na 50%.

ˇ Pravidelné používání výrobků Palmolive Vitamins zvyšuje 50x obsah vitaminu E v pokožce a 150x obsah provitaminu E.

ˇ Vitamin C se stará o zdravý vzhled pleti a vitamin A podporuje elasticitu pokožky.

ˇ Kombinace vitaminů E, A a C je ideální pro zajištění zdravého a mladě vypadajícího vzhledu pleti, který je důležitý pro většinu žen.

Zdroj: Palmolive

Doporučujeme

Články odjinud