Vyzkoušejte sex jako z filmu Padesát odstínů šedi tak, aby vás to nebolelo!

Vyzkoušejte sex jako z filmu Padesát odstínů šedi tak, aby vás to nebolelo!

Patří kniha i film Padesát odstínů šedi a jejich pokračování mezi vaše oblíbené a vždy při jejich čtení či sledování cítíte silné vzrušení? Toužíte si některé erotické hrátky vyzkoušet, ale bojíte se bolesti? Není třeba. Pokud se sado maso neboli BDSM praktikami nemáte zkušenosti, začněte zlehka. Poradíme vám, jak na to!

Pouta

Vzrušuje vás představa, že by vás partner spoutal a vy byste byla zcela v jeho moci? Nebo byste naopak vy ráda znehybnila jeho? Pokud zvolíte správné pomůcky, může být tato hra vzrušující a zároveň bezbolestná. Můžete si pořídit buď klasická chlupatá pouta ze sexshopu, která se vám nebudou zadírat do zápěstí, nebo volit kožená. Jestli se chcete partnerovi zcela oddat, můžete si pořídit jednotlivá pouta na všechny čtyři končetiny, která připevníte k pelestem postele. Nechce-li se vám investovat do hraček v sexshopu, nevadí. Můžete je nahradit například kravatami nebo šátky. Provazy raději nechte stranou, mohla byste si jimi nepříjemně popálit kůži.

Pokračování 2 / 5

Škraboška a roubík

Máte smyslné sexy prádlo, které chcete ještě něčím okořenit? Pak si pořiďte sexy krajkovou škrabošku přes oči, která vašim postelovým hrátkám dodá nádech tajemna. Zároveň neuvidíte, co se s vámi partner chystá provádět, takže mu budete vydána naprosto napospas. Jste-li odvážnější, můžete přidat také roubík, který zabrání mluvení, nepotlačí však vzrušené vzdechy. Počítejte ale také s tím, že s roubíkem v puse nebudete moct oplácet partnerovi laskání a polibky.

Pokračování 3 / 5

Masážní svíčka

Vzrušuje vás představa kapání vosku po nahých tělech, ale máte obavy, abyste sebe nebo partnera nespálila? Není třeba mít strach, stačí si pořídit v sexshopu masážní svíčku. Ta nejprve poslouží k navození atmosféry a erotického přítmí, poté ji využijete při hrátkách. Pokud ji budete kapat ze správné výšky, nehrozí spálení, vosk vás bude pouze příjemně hřát a rozpouštět se v olej, který můžete využít k erotické masáži. Svíčky navíc seženete v různých vůních, které působí afrodiziakálně.

Pokračování 4 / 5

Bičíky

Máte to občas ráda drsněji a nějaké to poplácání vám neublíží, ale naopak vás dokáže ještě víc vzrušit, stejně jako vašeho partnera? Pak se poohlédněte po bičících. Pro začátek je ideální takový, který má na jednom konci plácačku a na druhém konci chmýří, takže můžete střídat něžné šimravější doteky s důraznějším plácnutím. Aby se předešlo příliš velké bolesti a zároveň jste s partnerem nenarušili erotickou atmosféru, domluvte si s partnerem ještě před sexem takzvané záchranné slovo, kterým dáte najevo, že právě probíhající situace se vám nezamlouvá a nechcete v ní pokračovat. Záchranné slovo by nemělo být sexuální povahy a mělo by být snadno vyslovitelné, takže se často používají například názvy barev.

Pokračování 5 / 5

Anální kolík

Pamatujete si ještě scénku z Padesát odstínů svobody, kdy Anastacia v Červeném pokoji otevře šuplík plný análních kolíků v domnění, že jde o hračky pro Christiana? Ten ji vzápětí vyvede z omylu a ona druhý den dokáže myslet jen na jejich noční hrátky. Bojíte-li se análního sexu kvůli bolesti, pak jsou pro vás anální kolíky vhodnější, protože si můžete zvolit daleko menší velikost. Pokud se při jeho použití budete s partnerem zároveň milovat přirozenou cestou, zažijete jedinečný pocit naprostého naplnění. Nezapomeňte se dokonale uvolnit a použít lubrikační gel!

Jak si oblíbit anální sex? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud