Vzrušující sex před zrcadlem: Proč ho zkusit a jaké polohy jsou nejlepší? | Foto: iStock

Foto: iStock

Vzrušující sex před zrcadlem: Proč ho zkusit a jaké polohy jsou nejlepší?

Vzrušuje vás, když můžete při souloži sledovat svého partnera nebo sama sebe? Potom je pro vás sex před zrcadlem přímo ideální! Nejenže získáte dokonalý výhled, ale zároveň to je, jako byste přizvala k intimní chvilce další pozorovatele. Potěšení ale přinese i těm z vás, které si chtějí užít sólo jízdu.

Proč sex před zrcadlem vyzkoušet

Sex před zrcadlem rozhodně není pro stydlíny, ale spíš pro ty z vás, které milují, když můžou při tom sledovat svá těla, pohyby a výrazy plné rozkoše. Tohle všechno vám navíc odraz ze zrcadla umožňuje i v polohách, při kterých se jinak nevidíte. Můžete se tak i dívat z očí do očí tehdy, kdy to není jinak možné. Vzrušující je pak také pocit odosobnění. Při pohledu do zrcadla máte tak trochu pocit, jako by v odrazu souložil někdo jiný.

Dnešní porno je příliš drsné, říká Tarra White. Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Kam zrcadlo umístit

Nejlepší místo je v úrovni výšky postele – na zdi nebo stěně šatní skříně. Další možností je pak umístění na strop nad postelí. Můžete ale využít samozřejmě i zrcadlo, které používáte normálně k jinému účelu. Třeba to v koupelně. Stačí se opřít o umyvadlo nebo o stěnu a partner bude přirážet zezadu, anebo k němu přistoupíte vy ve chvíli, kdy si čistí zuby a začnete ho dráždit rukou.

Pokračování 3 / 5

Jak začít

Může se stát, že se budete na začátku trochu stydět a budete se cítit divně. Základem je, abyste byla spokojená se svým tělem, protože v odrazu uvidíte všechny své nedostatky. Pro začátek bude lepší, když při milování zhasnete a zapálíte svíčky, díky intimnímu přítmí uvidíte jen siluety. Postupně můžete světlo přidávat a zkoušet to i na jiných místech než jen v posteli.

Pokračování 4 / 5

Nejlepší polohy pro zrcadlo na stěně

Pokud dáváte přednost mazlení a jemnému sexu, zkuste určitě polohu lžičky, při které ležíte oba na boku a partner do vás proniká zezadu. Při tom vás může uspokojovat a hladit rukou. Další skvělou polohou je takzvaný „obrácený koníček“, kdy muž leží na zádech nebo sedí na kraji postele a žena na něho nasedne tak, že je otočená zády k němu. Partnerovi se tak naskytne krásný pohled na vaše pozadí a v zrcadle na vás zepředu. Klasikou, která se pro sex před zrcadlem hodí, je pak poloha na pejska.

Pokračování 5 / 5

Ideální polohy pro zrcadlo na stropě

V tomto případě je to víc o kompromisu. Při klasickém misionáři totiž budete mít krásný výhled na partnerovo tělo vy, pokud pro změnu zvolíte polohu na koníčka, tak si bude zase užívat víc partner při pohledu na vaše vlnící se tělo. To samé platí i pro polohu „69“. Společně si vzrušující divadlo užijete při poloze „X“, kdy ležíte oba na zádech propletení tak, že připomínáte písmeno X. Žena má  lehce pokrčené nohy a opírá se nataženýma rukama o postel.  

Doporučujeme

Články odjinud