Wellness party na vlnách Vltavy

Wellness party na vlnách Vltavy

Společnost Wellness Club vznikla na základě myšlenky inspirovat a motivovat lidi ke zdravému a aktivnímu životnímu stylu. Tuto myšlenku v roce 2001 plně realizovala hned na několika akcích.

Wellness party na vlnách Vltavy

Společnost Wellness Club vznikla na základě myšlenky inspirovat a motivovat lidi ke zdravému a aktivnímu životnímu stylu. Tuto myšlenku v roce 2001 plně realizovala hned na několika akcích. Ťspěch sklidil nejen Wellness Ples, který se konal v únoru v Hotelu PRAHA, ale též série sportovně-relaxačních víkendů na ranči Malevil a červnová Wellness Party …

Dovolujeme si Vás pozvat, spolu s partnery, na opětovné setkání na Vltavě:

Pátek 14. září, v 18:00 vyrazí z přístaviště Na Františku parník EUROPE, aby během následujících pěti hodin proplul srdcem Prahy. Tato luxusní loď již pohostila osobnosti, jako jsou dámy Hilary Clinton a Madlen Albright. Zábavný program obsahuje, kromě živé hudby k poslechu i tanci, v podání skvělé Marcely Králové. Též wellness inspiraci v podobě taneční, kendo & nunchaku a Bohem erotic show, dále přehlídku sportovního oblečení a chutný raut.

Těší nás, že myšlenky klubu jsou blízké jak Svazu kulturistiky a fitness, tak Českému svazu aerobiku, dále České asociaci kondičních center a Asociaci bojových sportů - Kenyukan. Akce je skvělou příležitostí, můžete zde získat a poznat nové přátele, rozšířit své kontakty.

Svou účast nám přislíbili známé osobnosti nejen z oblasti sportu, můžete se těšit na osobní setkání s umělci, herci a mnohými mistry světa či Evropy. Navíc chystáme řadu překvapení :-)))

Proběhne křest NET magazínu zdravého a aktivního životního stylu www.wellnessclub.cz

Vstupenky v ceně 200,-Kč/osoba nebo 300,-Kč/pár, případně 500,-Kč/VIP lístek, garantující rezervaci VIP boxu a láhev vína na stůl - můžete zakoupit v ORLANE, Rybná 13, za OD Kotva. Rezervovat na tel: 0608 431 008
Email: wellnessclub@seznam.cz (případně od 17 hod. na místě akce)

Na osobní setkání se těší Wellness Club a partneři akce - Vítejte na palubě :-)))

Doporučujeme

Články odjinud