Whitney Houstonová má pětadvacetiletého milence

Whitney Houstonová má pětadvacetiletého milence

Je to právě pověstný „malý rozdíl“, který přitahuje ženy na mužích a naopak. Zdá se, že hollywoodské celebrity považují za nutný předpoklad k navázání milostného poměru ještě značný věkový rozdíl mezi partnery.

Ještě neskončil mediální rozruch, jejž vyvolala rocková hvězda Marilyn Manson, který 5. ledna oslavil 38. narozeniny, skandálním poměrem s devatenáctiletou herečkou Evan Rachel Woodovou, a už se o pozornost hlásí další nerovný pár.

Až po uši zadlužená třiačtyřicetiletá Whitney Houstonová si údajně pořídila o osmnáct let mladšího1032 milence. Je jím R & B zpěvák a herec Ray J (vlastním jménem William Ray Norwood Jr.), syn vlivné hudební manažerky Soni Norwoodové a mladší bratr zpěvačky Brandy´s, která získala prestižní cenu Grammy.

Podle informací internetového serveru IMDb.com byli oba spatřeni minulý víkend při intimní večeři v Beverly Hills. „Měli se k sobě jako dvě hrdličky,“ prozradili ostatní návštěvníci restaurace reportérům. Odstartovali tím vlnu spekulací, zda to navzdory velkému věkovému rozdílu mezi oběma skutečně jiskří, nebo Whitney, kterou do hvězdných výšin vynesla role ve snímku Osobní strážce, chce pouze využít Rayova rodinného zázemí k vlastnímu pěveckému comebacku. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud