Will Smith si nechal poradit se sexuální scénou od manželky

Will Smith si nechal poradit se sexuální scénou od manželky

Americký herec Will Smith (40) šokoval celý štáb nového akčního dramatu Seven Pounds (Sedm životů), když si v den natáčení náročné sexuální scény se žhavou kolegyní Rosario Dawsonovou s sebou přivedl manželku a matku jeho tří dětí Jadu Pinkett Smithovou. V tomto snímku hraje Smith tajného agenta, který změní život sedmi vybraným cizincům.

Bdělá manželka mu pak s ostřížím zrakem upřeným na svou sokyni od kamery radila, jak se má přirozeně a zároveň živočišně chovat během vášnivé sexuální scény.

"Nejsem velkým fanouškem předstírání sexu, protože mi už moje babička vždycky vtloukala do hlavy, že k ženě se musím chovat galantně a s úctou, a že nesmím připustit, abych s někým spal bez lásky," prohlásil herec, který byl před natáčením inkriminované scény natolik nervózní, že si musel dát dva panáky vodky.

"Přítomnost manželky mě dost podržela. Řekla mi, ať se neupejpám a předvedu jim, jaký jsem v posteli dravec," dodal se smíchem Smith, jehož film bude mít koncem roku premiéru v amerických kinech.

Upout8vka k filmu Seven Pounds (Sedm životů)

Doporučujeme

Články odjinud