X-WAVE: Extrémně účinné řešení celulitidy

X-WAVE: Extrémně účinné řešení celulitidy

Léto a s ním čas odpočinkových dovolených jsou za dveřmi. Chcete být dokonalá do plavek, avšak i navzdory usilovnému cvičení se Vám nedaří dosáhnout boků bez tukových polštářků, krásně vytvarovaných hýždí a stehen — partií postižených celulitidou?

„Pomerančová“ kůže není jen estetický problém — uvnitř Vašeho těla bývá důsledkem působení ženských pohlavních hormonů (zejména estrogenu) společně s hromaděním tukové tkáně a stárnutím podkožního vaziva. Z definice celulitidy jasně plyne, že na její léčbu nestačí pouze krémy a speciální tělová mléka, ale je třeba mechanicky obnovit prokrvení postižené tkáně a podpořit i lymfatický systém.

V estetických pracovištích si v poslední době čím dál větší oblibu získává Estetická rázová vlna, která s celulitidou, ale i s ní spojenou případnou komplikací jakou je lipedém, umí zatočit zdravě, za krátkou dobu a s dlouhodobým účinkem.

Estetická rázová vlna, je unikátní český výrobek jenž používá v současnosti jako jediný přístroj kombinaci extrémně účinných akustických rázových pulzů – kmitajících vln (pro jednotlivou terapii se jich aplikuje několik tisíc) a elektrických pulzů, souběžně přenášených do tkáně. Je patentovanou, bezpečnou a kvalitní technologií předního českého výrobce zdravotnické techniky, společnosti BTL.

K ČEMU VE TKÁNI PŮSOBENÍM ESTETICKÉ RÁZOVÉ VLNY DOCHÁZÍ? Akustické vlny prostupují do těla, vibrace ničí zapouzdření tukových buněk v pojivové tkáni, která se uvolní a vypne. Výrazně se stimuluje prokrvení kůže a tvorba kolagenu — redukují se projevy stárnutí a odbourávají se tuky. Díky stimulaci elektrickými pulzy svaly posilují jako u fyzického cvičení, pokožka se stává pevnější a pružnější. Terapie akustickou vlnou má proto komplexní účinek na celé podkoží.

X-WAVE také působí na obnovení kolagenových a elastinových vláken a tím vyhlazuje strie a jizvy, které se stanou téměř neviditelné. Po ošetření nemusíte omezovat své běžné aktivity, ani Vám nehrozí žádné vedlejší účinky. „S přístrojem jsem provedla několik set terapií a viditelný účinek nastává již po prvním ošetření. Terapie má dlouhodobý efekt,“ říká terapeutka Huguette Marešová ze společnosti BTL.

Vyzkoušejte X-WAVE a „rázem“ nebudete hledat nic jiného. Ošetření je nebolestivé, provádí se 2 x týdně a trvá 30 – 60 min. Celkový počet sezení je 6 – 10 pro dosažení očekávaných efektů. Najděte si nejbližší pracoviště ve svém okolí, kde pomocí X-WAVE ošetřují, a dejte sbohem celulitidě.

Zajímá Vás jak terapie rázovou vlnou probíhá? STÁHNĚTE SI VIDEO.

Doporučujeme

Články odjinud