Z boubelky Noskové je za sedm měsíců sexy kočka!

5 komentářů

LencaV
12. dubna • 18:41

Hecana: jestli máš problémy shodit nějaké to kilo, tak mi napiš na mejla, já se dala vloni v červenci na změnu jídelníčku a zhubla jsem 8 kg.. Já totiž taky sladké moc nemusím a stejně jsem přibírala :-) Lenka lencav7@seznam.cz

ovčí.babička
12. dubna • 18:09

Jo, to je vidět, že neposiluje a necvičí. Tuk sice nemá, ale šílenou postavu stejně. Dnes jsem shodou okolností viděla její fotky v lázních, kde byla jen v plavkách a říkala jsem si- no s takovou postavou bych se fotit fakt nenechala. To, že někdo zhubne neznamená, že bude mít hezkou postau. Důležité je zpevńovat, zpevňovat a zpevňovat. A netýká se to jen žen s většími velikostmi, ale i hubených.

avonoz
12. dubna • 15:10

Moc jí to sluší!hecano hlídat si množství tuku v jídle. ono se to nezdá, ale je dost i v běžném jídle. Já si zašla za výživovou poradkyní, ta mi na moji váhu, výšku atd. udělala jídelníček na míru. Doporučuji! Mě to ani nestálo moc, myslím, že 1500 je celkem málo, ale je to samozřejmě podle města, v Praze se asi těžko najde někdo, kdo by to za ty peníze udělal a zároveň nenutil nic kupovat (to řada rádoby poradců dělá, nutí doplňky stravy, jídlo atd...ale hubnout se má běžným, normálním jídlem).
Když jím, co mám, hubnu bez hladu týdně kilčo :)Ireno - třes máte proto, že máte nízký krevní cukr - jíte málo a nevhodně (jsem chytrá jak rádio, co? :))), ale je to tak.

hecana
12. dubna • 15:03

A čo v prípade keď ja nejak sladké moc nemusím.Čo si v tom prípade mám odoprieť ja? Asi už všetko achjo...

Irena900
12. dubna • 12:05

no jo, ale jak to udělat abych na to sladké neměla tu chuť, i můj je to velký problém, když ho nemám, tak se roztřesu a tím je to pak horší

Doporučujeme

Články odjinud