Z Britney Spears je brunetka. Jak se vám líbí? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Z Britney Spears je brunetka. Jak se vám líbí?

Říká se, že když žena radikálně změní účes, dává tím svému okolí signál o zásadní změně ve svém životě. Co vypovídá hnědá barva vlasů o Britney Spears?

O popové princezně bylo naposledy slyšet v souvislosti s její rolí porotkyně amerického X Factoru. Přestože vydržela za pultem porotce pouze jednu sezonu, podařilo se jí přitáhnout pozornost médií konečně něčím jiným než vleklými rodinnými skandály.

Bez komentáře nezůstal především její honorář za účinkování – vyšplhal se na gastronomickou částku 15 milonů dolarů. Po rozchodu se svou poslední láskou Jasonem Trawickem šla do sebe a nová barva vlasů signalizuje, že zpěvačka začíná (zase) znovu.

Klepněte pro větší obrázek

Ačkoliv Britney vyzkoušela za dobu své kariéry mnoho účesů, shodila a přibrala mnoho kil, až nyní jako by vysílala signály, že konečně dospívá. V jednatřiceti letech působí konečně jako dáma, už ne jako rozpustilá školačka, která ve svých šestnácti letech trhala rekordy se singlem Baby One More Time.

Oříškově hnědou barvu vlasů a elegantní upnuté šaty s obrovským výstřihem předvedla koncem února na pooscarové party pořádané Eltonem Johnem. Za svůj nový styl sklidila zatím jen komplimenty.

Doporučujeme

Články odjinud