Z deníku bulimičky: Vzpomínka desátá

7 komentářů

iviik
10. srpna • 14:55

mno je to síla..mám s tím své zkušenosti a ku podivu asi tak jako 90% všech jsem se k bulimii dostala přes anorexii...a jen malokdo z meho okoli to ví..a nikdo než já neví co to spustilo.Ted zrovna jedu zase na dietni vlne protože jsem přesáhla mnou stanovenou váhu a připadám si hnusná a tlustá..Dřív bych to řešila zvracením,ale ono je to v práci trochu nepohodlné, protože jít se vyzvracet hned po pracovní snídani,poledním jídle, nebo foremní veceri taky nejde vzdycky..Rozhodla jsem se pro útok na posilovnu resp. fitko..teda předcházel tomu útok na oddelení zeleniny a ovoce abych mela zásobárnu tech dorých surovin a bude..

Nikča
17. července • 16:41

achjoo...mela jsem krasnou postavu,ale bulimii jsem si ji zkazila vzdycky jsem byla hubena vysoka,ale mela jsem prsa v jedne modelingove agenture mi rekli,ze musim proste treba 5 kg zhubnout a ted mam bulimii..:´(jsem uplne odloucena od pratel,od rodiny,proste od sveta!!!neni tu nekdo kdo si tim prosel a zbavil se ji,nebo kdo si tim prochazi a chce se navzajem podporovat a zbavit se ji??potrebuju pomoct,ale ne od odborniku..dyztak holky piste na h.niky.h@seznam.cz moc se tesim na spolupraci:)((

Jetsi
17. března • 10:12

S bulimí mám zkušenosti. Chce se soustředit na něco jiného a odvést myšlenky od jídla, chce to najít úplně jinou dimenzi života. Třeba tady:
www.reiki-cchikung.cz ,
www.tantra-joga.cz ,
festival.tantra-joga.cz ,
www.sugama.cz ,

klara a pavel
13. února • 16:12

hmmm husty

Simík
15. ledna • 17:45

BULIMIE je SVINSTVO. Je to něco jako drogy. A když vám dá někdo návod jak na to, nevypadá to vůbec špatně. Můžeš jíst co chceš a netloustneš. Jo takhle to vypadá, když ti o tom někdo, kdo to poznal a je v začátcích vypráví. Měla jsem takovou dobrou kamarádku, která mi ten návod dala. Dála mi návod, jak si dokonale zničit život !

Monika
20. května • 19:07

Bulimie je opravdu zvláštní nemoc a moc mě zajímají příběhy lidí,kteří jí měli... Nevím proč, ale mě k ní pořád něco hodně táhne.....

Míša
4. května • 20:14

názor na bulimi???nevím...ale je to hodně špatná a zlá nemoc!!!já jí mám možná taky a vím co to je........bohužel!:(

Doporučujeme

Články odjinud