Z Madonny si dělá posměšky i vlastní syn

Z Madonny si dělá posměšky i vlastní syn

Za vzorného chlapečka, který dělá mamince jen radost, se rozhodně nedá označit pětiletý Rocco, syn zpěvačky Madonny a britského režiséra Guye Richieho.

Když doprovázel matku při návštěvě kabalistického střediska v New Yorku, veřejně dal najevo, co si vlastně o jejím zaujetí mystickými rituály myslí.

Před slavnostním ceremoniálem se sice stejně jako otec nechal navléci do bílé róby a nasadit na hlavu bílou obřadní čepičku, nicméně v jeho průběhu se bavil tím, že pokaždé, když na rodinku zaměřil kameru některý z fotoreportérů nebo přítomných televizních štábů, vyplazoval do objektivu jazyk tak dlouho, dokud se dotyčný nevzdal úmyslu pořídit záběr. „Dokonale tím matce zkazil její show,“ uvádí deník The Sun.

Diktátu zanícené kabalistky Madonny se vzepřela i devítiletá dcera Lourdes. Na rozdíl od ostatních se obřadu neúčastnila v bílé rodinné uniformě, ale v tyrkysovém tričku a s baseballovou čapkou na hlavě. „Jak má pak zvěstovatelka kabaly obrátit na svou víru Britney Spearsovou a další kolegyně z branže, když nezvládne ani vlastní děti,“ ptá se zlomyslně americký tisk. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud