Z Mesarošové je odbornice na nevěru, chlapa ale zatím neulovila

Z Mesarošové je odbornice na nevěru, chlapa ale zatím neulovila

Sexy modelka Dominika Mesarošová (25) je stále singl. "Řeším to prací, nemám žádné volno. Vůbec nemám čas myslet na to, že jsem sama," prozradila posmutnělá Dominka.

V poslední době se tato kráska objevuje ve společnosti "protekčního spratka" Pavla Novotného, že by mezi nimi byl ale nějaký milostný vztah, oba odmítají.

"Pavel má přítelkyni, bydlíme kousek od sebe, máme se sice moc rádi, chodíme spolu občas na večírky nebo hrát poker, ale to je tak vše…," prozrazuje Mesárošová, ze které se nyní stala dokonce i moderátorka a odbornice na milostné karamboly.

Na jedné z internetových televizí uvádí pořad o partnerské nevěře. A věřte, nebo nevěřte, ona sama je přesvědčena, že její bývalí partneři jí nikdy nezahnuli.

Za svým názorem si stojí. Například na byznysmena Petra Puchtu, se kterým nějakou domu žila a plánovala svatbu, dokonce po delší době prasklo, že je ve skutečnosti ženatý. Ale Dominika trvá na svém.

Kdyby jí prý byl přítel nevěrný, okamžitě by to poznala. "Nevěra je pro mě důvod k rozchodu, nesnáším lež a výmluvy, poznala bych, že mi partner zahýbá," tvrdí modelka.



ČTĚTE TAKÉ:
Pavučina snů!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud