Z vašich pikantních příběhů: Sex, na který nezapomenu

Z vašich pikantních příběhů: Sex, na který nezapomenu

Postelové zkušenosti mohou být různé. Krásné i příšerné, veselé i smutné, vtipné i trapné. Každý z nás má jistě ale minimálně jeden zážitek (a většina možná více), na který dozajista nikdy nezapomene - ať už byl pozitivní, či negativní. Své nezapomenutelné okamžiky mají i čtenářky Dámy.

Šárka, 27 let

Podle mě žádná žena nikdy nezapomene na první milování - pokud u něj nebyla totálně opilá a neměla okno. To je prostě zážitek, který z hlavy nevymažete, ať byl dobrý, nebo špatný. U mě platí naštěstí ta první varianta. Bylo mi šestnáct, mé první lásce o dva roky víc a odhodlali jsem se k tomu asi po půl roce chození.

Poprvé to bylo pro oba, takže nervozita byla šílená. Marek mě tenkrát pozval k sobě domů, když rodiče na víkend odjeli. Celý pokoj vyzdobil svíčkami a rozcupoval i několik růží, aby mohl postel posypat okvětními lístky. K tomu hezká hudba, prostě romantika a vlastně i dost kýč.

Ale díky tomu jsem se přestala bát, a i když samotné milování bylo poměrně bolestivé a z nedostatku zkušeností i trochu rozpačité, vzpomínám na něj dodnes s nostalgickým úsměvem. Už nikdy jsem pak nezažila, aby se ke mně někdo v posteli choval tak citlivě a něžně. Vztah vydržel ještě rok a samotnou by mě zajímalo, jak dnes moje první láska vypadá a co dělá.

Dita, 20 let

Jsem poměrně sexuálně náruživá a zajímavých zážitků mám spoustu. Jeden mezi nimi ale vyniká tím, že byl ojedinělý a asi už se nikdy nebude opakovat. Přestože jsem opravdu na chlapy, asi před rokem jsem se milovala se ženou.

S partou přátel jsme byli v zimě na horách, jeden večer se hodně popíjelo a s jednou z kamarádek k tomu nějak došlo. Ani jedna si nepamatujeme, kdo dal ten první impuls, jen si pamatuji, že jsme šly spát a nadávaly, jaká je v pokoji zima.

Pak jsme si lehly do jedné postele, že se zahřejeme, a najednou jsme se líbaly. Kdybych byla střízlivá, asi by se to nikdy nestalo, ale takhle jsem zažívala docela zvláštní pocity. Nikdy předtím jsem se ženského těla nedotýkala, a tak to byl opravdu nevšední zážitek.

Hladily jsme se úplně všude a bylo to moc příjemné, Jana pak ale skoro v nejlepším tvrdě usnula a já se pod peřinou sama uspokojila. Když jsme se druhý den ráno vzbudily, bylo nám trochu trapně, ale nakonec jsme se tomu zasmály s tím, že to byl úlet, který už se nebude opakovat, a dodnes je to naše tajemství.

Jolana, 42 let

Vždycky jsem chodila s kluky a muži stejného věku nebo o několik let staršími. To platilo i pro mého muže, za kterého jsem byla vdaná deset let. Ke čtyřicátinám jsme si bohužel "nadělili" rozvod a já zůstala sama s malou dcerou. Brzy poté jsem s ní a kamarádkou s její dcerou odletěla k moři, abych se trochu vzpamatovala.

Jako dvě ženské bez chlapů, jen s dětmi, jsme v Turecku o pozornost neměly nouzi. Dělalo mi dobře být zas po čase okukovaná a obletovaná, ale nedělala jsem si iluze, že by ti dvacetiletí mladíčci viděli na zkrachovalé čtyřicátnici něco jiného než její peněženku.

Přesto jsem nakonec podlehla kouzlu hotelového číšníka - větší klišé už přijít nemohlo. Ale asi jsem to tenkrát potřebovala. Dařilo se mi odolávat jeho jednoznačným výzvám celý pobyt, až poslední večer jsem si řekla, že teď už je to opravdu jedno, a když i kamarádka mé misi požehnala, nechala jsem se pozvat na večerní procházku po pláži.

Ta skončila divokým sexem na plážovém lehátku, při kterém jsem měla písek úplně všude a o nějakém pohodlí se nedalo mluvit, ale zároveň to bylo asi nejvášnivější milování, jaké jsem kdy zažila. Neměla jsem absolutně žádné zábrany, protože mi na tom klukovi, který byl o polovinu mladší, vůbec nezáleželo. A i díky tomu jsem si to po fyzické stránce užila jako ještě nikdy.

Petra, 32 let

Už je to pěkných pár let, kdy jsem vycestovala za prací do Spojených států. Pracovala jsem jako plavčice u bazénu jednoho velkého hotelového resortu. Měla jsem na celé léto pokoj v přízemí hotelu, který měl francouzským oknem vstup na miniaturní dvoreček, stejně jako pokoj proti mně.

V něm bydlel fešný soused, bohužel s dívkou. Vždycky jsme se jen pozdravili, když někdo z nás vyšel na dvorek, ale jinak spolu nekomunikovali. Oba v hotelu uklízeli pokoje a po večerech měli ještě jinou práci, navíc slečna byla žárlivá a sbližovat se ani nechtěla. Její přítel ale na mě vždycky nenápadně mrkal a ukazoval zvednutý palec, když jsem ráno v plavkách odcházela k bazénu.

Klepněte pro větší obrázek

Nedalo mi to a začala jsem mu posunky oplácet a nakonec se z toho vyvinula naše tajná hra. Jednou večer jsem je přes sklo zahlédla, jak se milují, a protože jsem celé léto žila jako mnich, ten pohled mě dost vzrušil. Pak jsem několik dnů číhala, jestli je znovu neuvidím, a když se mi to povedlo, šmírovala jsem jak malá holka.

On si mě ale všiml! Dělali to zrovna vestoje a on měl přítelkyni opřenou o sklo okna, takže on mě viděla a ona ne. Nevím, co mě to popadlo, ale odběhla jsem k sobě, stoupla si k oknu tak, aby mě viděl, a začala se uspokojovat. Byli jsme na ty tři metry zaklesnutí pohledem, a i když můžu mluvit jen za sebe, myslím, že pro oba to byl jeden z nejintenzivnějších zážitků, soudě podle jeho výrazu. Pak už se to bohužel nikdy neopakovalo.

Jitka, 26 let

S pořádným šimráním dodnes vzpomínám na sex, který jsme s mým partnerem měli předloni v létě na jednom hudebním festivalu. To jsme spolu byli teprve několik týdnů a dělali jsme to skoro pořád. Festival byla první akce, kde jsme spolu nocovali mimo byt jednoho či druhého. Jeli jsme tam autem, které se stalo zároveň i naším nocležištěm.

Filip má velkého kombíka, kde jsme se oba mohli natáhnout jako v posteli, a navíc s totálně neprůhlednými skly, takže jsme měli i soukromí. Po příjezdu jsme našli jedno z poslední míst na parkovišti - a první, do čeho jsme se pustili, bylo milování. Ten pocit se vůbec nedá popsat. Seděla jsem mu na klíně na sedadle spolujezdce, a během milování pozorovala lidi, kteří nic netušíce chodili těsně kolem auta, pár centimetrů ode mě, a vůbec nevěděli, co se uvnitř odehrává.

Několikrát jsem měla pocit, jako by se mi nějaký člověk díval přímo do očí, a úplně mě zamrazilo, ale on mě přitom neviděl! Připadalo mi to naprosto geniální - užívat si sex na veřejnosti, ale přitom bez rizika odhalení. Čas od času si tohle během našich výletů zopakujeme, ale napoprvé to prostě bylo neopakovatelné.

Zuzana, 35 let

Pamatuji si řadu krásných zážitků, je těžké vyzdvihnout jeden. A tak se raději "pochlubím" jedním obzvlášť nepodařeným. Z něj mi vychází jediná rada: Nemějte sex, když jste opilí! Nejen, že to pak za moc nestojí, ale ještě má člověk pitomé nápady.

Když jsem slavila své 25. narozeniny, sešlo se nás v klubu v centru Prahy opravdu požehnaně. Tomu odpovídalo i množství alkoholu, který tekl doslova proudem. Někdy po půlnoci jsme s přítelem dostali nápad, že se pomilujeme. Ani na jedněch záchodcích nás to ale nevábilo, a tak jsme rozjařeně vyrazili ven na ulici a hledali nějaké příhodné místo.

Nakonec jsem se nějak dostali až k Vltavě a tam se složili na kousek nevábné trávy u zdi. Nám to v tu chvíli samozřejmě připadalo jako rozkvetlý jarní palouček. Pustili jsme se do akce a kupodivu i přes náš stav se nám to celkem dařilo.

Zas tak opilí jsme ale nebyli, abychom si po chvíli neuvědomili, že tu něco strašně smrdí. Příčinu jsme objevili záhy - a měla jsem ji rozmazanou po celých zádech, kterými jsem rejdila po zemi. Když jsem to zjistila, začala jsem hystericky ječet. Pak jsem ze sebe začala rvát tričko a hrnula se k řece, že ho tam vyperu. Jenže jsme byli čtyři metry nad hladinou a naštěstí aspoň trochu soudnosti mi zbylo, takže jsem neskočila. Nakonec jsem si na cestu zpátky oblékla přítelovo tričko a on musel u vchodu do klubu vysvětlovat, proč je do půl těla.

Snažili jsme se vysvětlit, že jsem uklouzla a do exkrementu upadla, ale myslím, že si vyhazovači u vchodu mysleli svoje. Zato přátele jsme pobavili královsky a dodnes se tahle historka čas od času vytahuje.

Doporučujeme

Články odjinud