Za Brada a Angelinu se postavila namibijská vláda

Brad Pitt (42) a těhotná Angelina Jolieová (30) už mají dost neustávajícího zájmu tisku o jejich pobyt v Namibii. Brad a Anglina vydali prohlášení, v němž žádají novináře, aby je "laskavě" nechali na pokoji.

"Milujeme Afriku a jsme velmi rádi, že zde v Namibii my i naše děti můžeme pobývat. Místní lidé jsou velmi laskaví a díky nim se zde cítíme jako doma. A co se tisku týče, rádi bychom požádali o soukromí, abychom zde mohli s dětmi pobývat v klidu," uvedli Pitt a Jolieová. Na jejich vyznání pak navázal namibijský premiér Nahas Angula: "Ta paní je těhotná a ti pánové od tisku ji evidentně obtěžují. To není v Namibii povoleno. Když někdo řekne, že nechce, aby ho nebo ji fotografovali, tak si ta osoba samozřejmě zaslouží ochranu."

Že své prohlášení myslí vážně, dokázal premiér i skutky. Podle informací jihoafrického listu Sunday Times, tlak na novináře je ohromný. Podle jejich informací bylo například tenhle týden třem francouzským novinářům nařízeno odjet - a pokud by nechtěli poslechnout, půjdou do vězení. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud