Za odmítnutí sexu ukousala manžela

Za odmítnutí sexu ukousala manžela

Kalifornská policie zadržela ženu, která k smrti ukousala svého manžela kvůli tomu, že odepřel plnit své manželské povinnosti.

Na kalifornskou záchrannou službu zatelefonoval pětašedesátiletý Arthur Pratt, který operátorovi řekl, že odmítl souložit se svou manželkou a ta se "doslova rozběsnila". Začala ho bít a do krve ho pokousala. Podařilo se mu sice zamknout se v jedné místnosti bytu, ale manželka že se chystá rozbít dveře. Operátor před výjezdem skupiny posílené o policisty potvrdil, že spolu s mužovým hlasem slyšel v telefonu nadávky pronášené ženou a slyšel údery do něčeho tvrdého.

"Když jsme přijeli na místo, ženě se už podařilo rozbít dveře, kde se její manžel skrýval. Ten tam ležel zcela nahý v tratolišti krve. Sténal bolestí a z mnoha ran mu tekla krev," vypověděl policejní seržant.

Po spatření policistů začala žena znovu křičet, vrhla se na ně a také je se snažila kousnout. Mladí policisté si ovšem s pětačtyřicetiletou maniačkou snadno poradili. Žena je nyní ve vězení a čeká na psychiatrické vyšetření. Manžel následkem utrpěných ran, značné ztráty krve a šoku v nemocnici zemřel. Na jeho těle napočítali lékaři více než dvacet míst, kde se jeho manželce podařilo překousnout mu tepny, a množství dalších viditelných stop po kousnutí.

zdoj: Korzo foto: ilustrační

Doporučujeme

Články odjinud