" }
Za Rexonu mohu ručit, říká Jitka Čvančarová

Za Rexonu mohu ručit, říká Jitka Čvančarová

Místem činu je jedna malostranská kavárna a mou dnešní „obětí“ jedna z našich nejpopulárnějších hereček Jitka Čvančarová. Vést rozhovory o práci či zálibách je jednoduché, zkuste se ale s naprosto cizí osobou bavit o osobní hygieně.

Intimnější téma lze najít jen těžko. Právě proto jsem měla ze setkání smíšené pocity a hluboce litovala, že nejsem vystudovaný psycholog či diplomat, což by mi úlohu mohlo usnadnit.

Nakonec mi to usnadnila sama Jitka, která přišla v rozevlátém bílém modelu se sukní až na zem, příjemným úsměvem a sympatickou přímostí. „Rexonu používám už roky a mohu ručit za to, že patří mezi nejlepší a že opravdu funguje,“ vysvětluje, proč přijala nabídku stát se tváří deodorantů a antiperspirantů.

„Navíc je zjevně třeba osvěta, pokud si některé české ženy stále myslí, že se stačí ráno osprchovat a budou celý den svěží,“ vypráví se zaujetím. Ač je to neuvěřitelné, je to tak. Některé ženy dokonce ve výzkumu přiznaly, že deodorant používají jen pro zvláštní příležitosti.

„Absolutně tento postoj nechápu. Nestane se, že bych deodorant nepoužila, a to ani když jsem doma sama. Je to pro mě jednoduše podmínka toho, abych se cítila příjemně,“ říká Jitka. Svůj deodorant bere všude s sebou. Jak sama říká, životem potřebuje letět, a tak se jí hodí.

Doporučujeme

Články odjinud