Za rozvod Kim Cattrallové může Sex ve městě

Za rozvod Kim Cattrallové může Sex ve městě

Herečka Kim Cattrallová (49) dává vinu za rozpad svého manželství televiznímu seriálu Sex ve městě, který ji proslavil na celém světě. Diva prohlásila, že její v současnosti už bývalý manžel Mark Levinson těžce nesl lechtivé příběhy, v nichž ztvárnila sexem posedlou Samanthu Jonesovou.

Cattrallová zároveň připustila, že Markovi vadily i dlouhé hodiny, které musela strávit na natáčení oblíbené show. „ Byl fanouškem seriálu, ale myslím, že některé epizody a příběhy mu vadily, i když mně to tehdy tak nepřišlo,“ prozradila Kim britskému časopisu Britain´s New. „Také jsem pořád natáčela, on byl o deset let starší a určitě to pro něho bylo dost náročné,“ povzdechla si.

Blonďatá krasavice, která v současnosti chodí s o dvacet let mladším kanadským kuchařem Alanem Wysem, se mimo jiné přiznala, že si nechává dávat botoxové injekce. „Mám na čele trochu botoxu, protože se mi tam objevila veliká vráska, která mi vadila. Ale jinak jsem svůj zevnějšek nikdy nijak neupravovala,“ připustila. V kondici se prý udržuje pouze přísnou dietou a denním cvičením. Přitom uznává, že k dokonalému vzhledu jí pomáhají i její světlé vlasy. „Mám štěstí, že jsem blondýna,“ prohlásila Kim. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud