11
Fotogalerie

Zabalte se na dovolenou s Profiskin.cz

Nevíte jakou kosmetiku si zabalit na dovolenou? Expert na krásu Profiskin.cz Vám poradí. S Profiskin.cz si můžete být jistí, že budete mít vše co potřebujete mít na dovolené v kosmetické taštičce.

Samoopalovací pěny MineTan

1137-foto-c.1.JPG

Nikdo z nás nechce vypadat na pláži jako "ředitel vápenky" a proto Profiskin.cz doporučuje použít před odletem na dovolenou samoopalovací pěnu MineTan. Vaše pokožka se dočká opáleného vzhledu již za 60 minut.

Pokračování 2 / 10

Vyberte si svůj odstín

1137-foto-c.2.png

Profiskin.cz nabízí největší výběr odstínů samoopalovacích pěn MineTan. Stačí si jen vybrat a těšit se na léto.

Pokračování 3 / 10

MineTan pro sportovce

1137-foto-c.3.jpg

Speciální pěna Workout ready od značky MineTan je odolná vůči potu. Můžete si dát do těla bez obav z fleků a nerovnoměrného blednutí.

Pokračování 4 / 10

Hydratuje svou pleť s ARTDECO

1137-foto-c.4.jpg

Každá pleť potřebuje správnou hydrataci a v létě víc než kdy jindy. Hydratační kapsle ARTDECO obsahují čistou formu kyseliny hyaluronové, která zaručuje okamžitou intenzivní hydrataci, jejímž výsledkem je viditelné zmenšení vrásek a zářivý fresh vzhled.

Pokračování 5 / 10

Každá řasenka může být voděodolná

1137-foto-c.5.jpg

Neměňte na dovolenou Vaší oblíbenou řasenku za voděodolnou. Stačí si pořídit Top coat na řasenku od ARTDECO. Tento malý zázrak promění každou řasenku ve voděodolnou, navíc se odličuje snadněji než voděodolné řasenky.

Pokračování 6 / 10

Cestovní odličovací set od Glov

1137-foto-c.6.PNG

Méně je někdy více a proto Profiskin.cz nabízí zdravé a rychlé odlíčení čistou vodou - Odličovací rukavicí Glov. Rukavice zvládne odlíčit i voděodolný makeup. Navíc cestovní set ušetří také místo ve Vašem kufru, které je při balení na dovolenou tak cenné. Rukavice je 100% hypoalergenní a vhodná i pro tu nejcitlivější pleť.

Pokračování 7 / 10

Termální maska ikoo

1137-foto-c.7.png

Chraňte své vlasy od chemie! Profiskin.cz představuje značku vlasové kosmetiky ikoo. Termální jednorázové masky s obsahem výhradně přírodních složek jsou vyrobeny podle korejské receptury. Vaše vlasy budou nejen krásné, ale také zdravé.

Pokračování 8 / 10

Přírodní péče o vlasy od ikoo

1137-foto-c.8.jpg

Růžová řada ikoo je vhodná pro barvené a poškozené vlasy. Kombinace extraktů z quinoa a slunečnice dodávají přirozený UV filtr. Extrakt z henny napravuje vzniklá poškození vlasů a zanechává vlasy lesklé, hydratované a se zářivou barvou.

Pokračování 9 / 10

Když se spojí čínská medicína a krása

1137-foto-c.9.jpg

Jak víme, tak čínská medicína je stará přes tisíc let a pomáhá nám v různých oblastech života. ikoo přichází s kartáčema na vlasy, které jsou vyrobeny právě na základě poznatků čínské medicíny. Štětiny kartáče masírují pokožku hlavy a napomáhají tak k jejímu správnému prokrvení.

Pokračování 10 / 10

Přírodní péče po opalovaní

1137-foto-c.10.jpg

Na péči o pokožku  Profiskin.cz doporučuje přírodní Pečující olej Frei öl. Olej nejen dokonale hydratuje pokožku, ale také redukuje jizvy a vzniklé strie. Olej je také vhodný jako péče po opalování.

Doporučujeme

Články odjinud