Bravesoul, Answear.cz 539 Kč Archiv firem

Bravesoul, Answear.cz 539 Kč Archiv firem

Medicine, Answear.cz 449 Kč Archiv firem
Answear.cz 569 Kč Archiv firem
Answear.cz 749 Kč Archiv firem
Medicine, Answear.cz 309 Kč Archiv firem
40
Fotogalerie

Zachumlejte se do hřejivých oversized svetrů: V těchto vám to bude slušet!

Venku přituhuje čím dál víc, a proto je třeba myslet na garderobu, která vás zahřeje. Neznamená to ale, že s ohledem na klesající teploty musíte přijít o styl, právě naopak. Oversized svetry jsou jako stvořené pro zimní období, a navíc vypadají skvěle. Kde je sehnat a s čím je kombinovat?

K džínům, legínám i k sukni

Volné oversized svetry jsou hitem už několik zimních sezón. Můžete si vybrat ty s rolákem, se stojáčkem, s nabíranými rukávy, s výstřihem či holými rameny a téměř nikdy nešlápnete vedle. Nosí se zemité podzimní barvy, jako je hnědá, hořčicově žlutá, cihlová či khaki, pokud si ale chcete šedivé podzimní a zimní dny prozářit, klidně sáhněte po jasně červené, nebesky modré nebo sněhově bílé, nebojte se ani vzorů. A jako vždy, nic nezkazíte černou!

A k čemu oversized svetry obléct? Jednoznačně vypadají skvěle k džínům nebo koženým kalhotám, ať už částečně zastrčené dovnitř nebo volně spuštěné. Hodí se i přes legíny, případně ke vzorovaným silonkám a s páskem jako svetrové šaty. Nebojte se však ani sukní, pouzdrové kožené nebo plisované midi jdou k oversized svetrům také dokonale. Přehoďte přes ně křiváka nebo kabát midi či maxi délky a bude vám nejen teplo, ale navíc budete in!

Inspiraci najdete v naší galerii.

S čím nosit svetr? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud