Zadeček Keiry Knightlyové neobstál

Zadeček Keiry Knightlyové neobstál

Na vycházející hvězdu filmového nebe je devatenáctiletá Britka Keira Knightlyová až neuvěřitelně pokorná a sebekritická. Když zjistila, že tvar a vzhled jejího zadečku neodpovídá přísným filmovým estetickým kritériím, neurazila se, ale osobně se zapojila do hledání ženských zadních partií, které bude kamera více milovat.

"Hollywood je svět na výrobu snů a filmy jsou jeho produktem," řekla představitelka guvernérovy dcery Elizabeth z úspěšné dobrodružné komedie Piráti z Karibiku internetovému serveru This is London.

A dodala, že nemůže poškodit natáčený film Domino, v němž ztělesňuje modelku Domino Harveyovou, která počátkem šedesátých let opustila slibně se rozvíjející kariéru a vyměnila ji za honbu za zločinci, tím, že před publikem odhalí vlastní, podle jejího mínění nedokonalý zadeček.

"Fantazii diváků mohou uspokojit pouze naprosto perfektní hýždě," podotkla herečka se vší skromností a vážností.

Nemluvila do větru. Sama se totiž zapojila do výběrového řízení, při němž před kritickými zraky hodnotitelů procházely zástupy žen, které si pokládaly za čest, že poslouží alespoň tímto způsobem jako její dablérky.

"Měly fantastické zadečky. Většina z nich by se za ně nemusela na plátně stydět," ocenila Keira Knightlyová bez jakékoli závisti jejich půvaby. Palmu vítězství si nakonec odnesla osmadvacetiletá tanečnice Roberta Lorinceová, jíž odhalování zadních partií vynese 550 dolarů za natáčecí den. Pro producenty představuje tato suma jen příslovečnou kapku v moři. Počítají totiž s tím, že se celkové náklady na natočení nového filmu se budou pohybovat kolem třiceti milionů dolarů. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud