Zahalte svou kůži do růžového zlata

Zahalte svou kůži do růžového zlata

Ikonická prémiová značka Giordani Gold od Oriflame nám zpříjemňuje život již od roku 1976 nejen svými parfémy, ale i dekorativní kosmetikou.

Je spojením pečlivě vybíraných ingrediencí s citem pro detail. Již v roce 2015 uvedla na trh prémiovou parfémovanou vodu Giordani Gold Essenza, která ženy okouzlila nejen skvělou vůní, ale i designovým flakonem. Při příležitosti 45. výročí značky se Oriflame rozhodl povýšit své vůně na dokonalost a představuje parfém Giordani Gold Essenza Blossom. Spojení dokonalé vůně nejvyšší kvality a luxusního flakónu, který je ozdoben pravým růžovým zlatem.

Parfém zrozený z kvality

Vůně hrají v našich životech významnou roli. Obklopují nás a často provází i naše vzpomínky. Dokonce i životního partnera si volíme podle toho, jak nám voní. Parfém, který používáme o nás spoustu napoví. Ačkoliv si jej vybíráme podvědomě, prozradí hodně o našich tajných snech a touhách. Každá jsme jiná, ale jedno nás spojuje ̶ rády se obklopujeme výjimečnými věcmi. Proto se Oriflame k příležitosti 45. výročí značky Giordani Gold rozhodl připravit něco speciálního. Parfém Giordani Gold Essenza Blossom, který je spojením toho nejluxusnějšího a nejkvalitnějšího, co značka Giordani Gold nabízí.

Královský květ pomarančovníku

Podobně, jako růžové zlato vzniká spojením zlata, stříbra a mědi, i vůně parfému Giordani Gold Essenza Blossom je složena ze tří nádherných květů ̶ akordu kamélie, sambackého jasmínu a pomerančovníku. Právě květy pomerančovníku, které tvoří srdce parfému, si vybrala i královna Viktorie v den svého sňatku s princem Albertem ještě v roce 1840. Nejenže byly součástí její svatební kytice, ale větvičky květů pomerančovníku lemovaly i její svatební šaty a byly součástí svatebního věnce, který měla ve vlasech. Není divu, že květ pomerančovníku zaujal tvůrce Oriflame parfémů natolik, že je srdcem a duší všech parfémů značky Giordani Gold.

Tip: Jak si nepokazit lásku na první pohled

Vůně může být jakkoliv kvalitní a příjemná, ale pokud vaše "rande naslepo" neproběhne správně, připravíte se o možnost zamilovat se na celý život, a proto:

  1. nikdy o sebe nemněte zápěstí, na které jste si aplikovali vůni. Parfém tím zbytečně zahřejete a vůně, které se mají rozvinout, postupně vyprchají;

  2. aplikace parfému na papírky značně zkresluje skutečnou vůni. Parfém byste měli aplikovat vždy na pokožku (dekolt, zápěstí, vnitřní stranu loktů...), abyste zjistili, jak voní po reakci s kůží;

  3. na dobré se vyplatí čekat, a tak i parfém potřebuje svůj čas. Po pár sekundách cítíte pouze tóny „hlavy“ a až později se rozvine „srdce“ a základ, které jsou při výběru vůně směrodatné. Přibližně po 15 minutách můžete zhodnotit, zda je daný parfém pro vás ten pravý.

Novinka: parfém Giordani Gold Essenza Blossom, 50 ml

14067986_51025119926_o.jpg

 Šperky už dávno nejsou jen na ozdobu, jako šperk můžete i vonět. Dva renomovaní parfuméři, Fabrice Pellegrin a Daphne Bugey, totiž spojili své síly a vytvořili skutečný klenot mezi vůněmi. Nechali se inspirovat růžovým zlatem, které se skládá ze zlata, stříbra a mědi. Tyto tři kovy růžového zlata jsou v parfému reprezentovány třemi nádherně vonícími květy pomerančovníku, sambackého jasmínu a akordu kamélie. Květinová kombinace je doplněna o tóny vanilky, čímž vznikla nezaměnitelná vůně připomínající pravé růžové zlato. Tím je k příležitosti oslav 45. výročí značky Giordani Gold zdoben i designový flakón parfému. Dopřejte své osobnosti prostor vyniknout skrze nadčasově elegantní vůni, která v ženách podtrhuje vášeň a smyslnost.

Cena: 1 099 Kč (do 03.05.2021 za zvýhodněnou cenu 699 Kč)

K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud