Mango 3 399 Kč

Mango 3 399 Kč

Mango 4 299 Kč
H&M 1 799 Kč
Mango 2 999 Kč
Mango 2 999 Kč
28
Fotogalerie

Zahřejte se: Kabát, parka, nebo péřovka?

Jaké teplé oblečení letos v zimě zvolit, abyste se zahřála a zároveň byla in? Nic nezkazíte kabátem, parkou ani péřovkou či prošívanou bundou.

Kabáty

Alespoň jeden kabát by vám v šatníku neměl chybět. Záleží na vás, v jakém se budete cítit nejlépe, out jsou snad jedině ty s velkými knoflíky ve dvou řadách. Nejvíce se nosí délka do půli stehen, frčí ale i delší až do půli lýtek. Nic nezkazíte ani vzorovaným materiálem, nejoblíbenější je momentálně kostka, ale fantazii se meze nekladou. Dobře vypadá i námořnický a vojenský styl. Pokud na sebe chcete upozornit, pořiďte si kabát z umělé kožešiny. Ať už jednobarevný nebo třeba se zvířecím potiskem, budete k nepřehlédnutí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Parky

Parky se těší velké oblibě již několikátou sezónu. Klasikou jsou parky ve vojenské khaki barvě, není to ale podmínka. Nejvíc se nosí ty s chlupatou podšívkou a kožešinou na kapuci. Kožešina samozřejmě může být umělá. In jsou přírodní barvy, do módy však přicházejí výraznější tóny, takže výrazná žlutá nebo něžně růžová určitě nebude na škodu.

Péřovky a prošívané bundy

Péřovky vám zaručí, že se budete cítit jako v bavlnce, i kdyby náhodou uhodily opravdu kruté mrazy. Tento typ bundy je ale poněkud nelichotivý, pokud bojujete s váhou a máte pár kilo navíc. V takovém případě se zkuste zaměřit spíše na prošívané bundy, které nejsou tolik objemné. Vysoký límec, nejlépe s kapucí, by neměl chybět! Nosí se délka do pasu, případně delší prošívaný kabát pod zadeček.

Doporučujeme

Články odjinud