7
Fotogalerie

Zajeďte si na biofarmu!

Malá farma nedaleko od Prahy v blízkosti města Votice v sobě skrývá velké možnosti. Exkluzivní útulný hotel a restaurace s chutnou domácí kuchyní z ní dělá opravdu unikátní projekt.

Hlavní doménou celého hospodářství je dodržování principů, které jsou pro podobnou ideu velice důležité. Údržba farmy i hotelu je zcela ekologická s využitím k okolnímu prostředí šetrných technologií. Přírodní metody pěstování i chovu zvířat zaručují kvalitní a vysokou výživovou hodnotu potravin. Ubytování splňuje požadavky a standard 5 hvězdičkového hotelu a nabízí prostorné a pohodlné pokoje s vynikajícím moderním vybavením. Farma je dokonalým útočištěm klidu a odpočinku.

Ubytování Biofarma nabízí vynikající 5-hvězdičkový standard ubytování za velice přijatelné ceny. Můžete si vybrat z několika nabídek dvoulůžkových pokojů či množství kombinací apartmánů pro páry nebo velké skupiny. Každý pokoj je unikátní s velkými pohodlnými postelemi a obřími koupelnami, ze kterých si můžete užívat překrásný výhled na čisté nebe vždy poseté hvězdami. Všechny pokoje jsou plně vybaveny televizí s velkoplošnou obrazovkou, Sony Playstation 3 na filmy a hry, zdarma internet, satelit a kabelová televize. Můžete si tak užívat kouzlo místní netknuté přírody a zároveň zůstat ve spojení s hektickým moderním světem.

Restaurace & bio obchod Po příjemném odpočinku či procházce přírodou farma poskytuje ještě příjemnější posezení. Restaurace má k dispozici 24 míst a pokrmy, které v menu naleznete jsou domácí ekologické výroby. Jídlo je připravené z produktů, které bez váhání můžete nazvat bio, jelikož na farmě se nevyužívají žádné pesticidy, herbicidy, fungicidy ani umělá hnojiva.

Stejně tak se u masa nesetkáte s jeho přibarvováním, dochucováním či přidáváním do něj jiné umělé přísady. Pochutnáte si proto na naprosto nezapomenutelných pokrmech bio domácí kuchyně. Všechny výrobky z farmy jsou dokonce k dispozici v místním obchodě či je lze zakoupit přes internet. Produkty si pak můžete za minimální poplatek nechat přivézt přímo k prahu vašeho domu.

Aktivity Stejně jako zde můžete relaxovat, farma nabízí také četné množství zajímavých aktivit. Místní oblast je oblíbenou rekreační a turistickou destinací. Můžete zde rybařit, chodit na pěší túry, zajezdit na kole a podle sezóny si zaplavat v řece. V zimním období si můžete užít krásu krajiny na běžkách nebo dopřát lyžování v zimním středisku Monínec.

Kromě překrásných darů přírody se v okolí nachází mnoho historických hradů a zámků jako je například zámek Vrchotovy Janovice kde je stálá expozice jež patří k Národnímu Muzeu. Na své si přijdou i vášniví golfoví hráči, jelikož je v blízkosti také slavný golfový areál Konopiště.

www.bohemiae-rosa.com


ČTĚTE TAKÉ:
Andělská tvář pro Diora!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud