Zajistěte si pohodové stáří díky Liščí penzi

Zajistěte si pohodové stáří díky Liščí penzi

Chcete si v penzi splnit své sny, cestovat, číst knihy, na které jste nikdy neměli čas, užívat si, nebo si prostě jen udržet svou aktuální životní úroveň? Pak byste měli myslet na zadní kolečka již teď. Program Liščí penze od Českomoravské stavební spořitelny představuje produkty vhodné pro vytváření finanční rezervy, a nabízí tak ideální řešení zabezpečení na stáří.

Program Liščí penzezahrnuje stavební spoření s ročním výnosem až 3,15 %, doplňkové penzijní spoření, investiční životní pojištění a pravidelné investice do smíšených podílových fondů. Program samozřejmě počítá i s novinkou penzijního systému, tj. důchodovým spořením druhého pilíře.

Aby měl člověk zajištěné opravdu důstojné stáří, měl by si měsíčně spořit částku ideálně ve výši 8 až 10 % ze svého příjmu. O příjemnější budoucnost se dokáže postarat také pořízení vlastní nemovitosti.

S nejvhodnějším rozložením financí mezi jednotlivé produkty Liščí penze Vám pomůže snadno ovladatelná kalkulačka tohoto programu. Naleznete ji na webových stránkách www.liscipenze.cz. Stačí jen zadat výši částky, kterou si chcete měsíčně odkládat, dále pohlaví a věk a kalkulačka Vám nabídne optimální rozložení investice do spořicích produktů k vytvoření potřebné finanční rezervy na penzi. Bezprostředně po odeslání formuláře obdržíte na svou e-mailovou adresu rekapitulaci výpočtu Liščí penze ve formátu PDF dokumentu a v nejbližší době Vás bude kontaktovat místně příslušný finanční poradce ČMSS.

Doporučujeme

Články odjinud