Zaměřeno na muže

Zaměřeno na muže

V posledních letech se v parfumériích i kosmetických salónech oddělení pro muže stále více rozšiřují. Již zde nenajdete pouze vůně a vody po holení, nabídka je nyní velmi rozmanitá. A stejně tak se mění i přístup můžu v péči o tvář a tělo.

Mužská kůže je zcela odlišná od té ženské a proto potřebuje i jinou kosmetiku, která byla vyvinuta speciálně pro její specifické potřeby a problémy. Podívejme se na zajímavosti v této oblasti. Oriflame Men Přesvědčit muže o výhodách pánské řady Oriflame Men není těžké. Atraktivní obaly, jednoduchost a rychlé výsledky. Tato linie byla navržena tak, aby mužům poskytovala maximální komfort s minimálním úsilím. Nová řada spojuje nejčistší přírodní výtažky a nejnovější vědecké poznatky, takže její pravidelné používání je znát v krátkém čase, což pánové jistě ocení.

Řada Oriflame Men obsahuje přípravy pečující o pokožku a kosmetiku určenou pro holení. My se však dnes zaměříme na tu první část, která se skládá ze tří výrobků. Pleťový čisticí krém speciálně navržený pro muže odstraní nečistoty a přebytečnou mastnotu. Výtažek ze ženšenu hydratuje a zabraňuje tak nadměrnému vysoušení pleti, které je především v zimě aktuální. Aplikuje se krouživými pohyby a poté opláchne. Abrazivní pleťový krém přináší trojí účinek - jemné částečky pleť vyčistí do hloubky a pomáhají odstraňovat ucpané póry. Výtažky z mořských řas podporují cirkulaci krve a zajistí tak zdravý vzhled pleti. Mentol pleť osvěžuje a vyživuje. Posledním krokem je hydratace pleti, kterou zajistí Hydratační pleťová emulze, která díky výtažkům ze ženšenu a kofeinu osvěžuje a revitalizuje. Vitamín E chrání před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a působení volných radikálů.

Nivea For Men Když mohou křehké ženy hrát fotbal, proč by moderní muži nemohli používat kvalitní kosmetiku pro citlivou mužskou pleť? Zdání totiž často klame! I muži, kteří na to vůbec nevypadají, mohou mít citlivou pleť, která reaguje na málo šetrnou péči podrážděním a zčervenáním. Takoví muži potřebují ještě jemnější péči, než muži s normální pletí. Oblíbená kosmetika Nivea se zaměřila na muže s citlivou pletí a nyní jim nabízí šetrnou péči s výrobky Nivea For Men Sensitive.

Tuto řadu charakterizuje obsah unikátního anti-stres komplexu s heřmánkovými extrakty a pečujícími vitamíny, který chrání citlivou pleť před negativními vlivy okolního prostředí. Všechny výrobky byly vyvinuty na míru specifickým potřebám citlivé mužské pleti. Ať už se jedná o výrobky pro čištění, holení či po holení nebo hydratační péči – každý výrobek této řady citlivou mužskou pleť okamžitě uklidňuje, zvláčňuje a pomáhá předcházet dalším podrážděním, které se u citlivé pleti objevují často a v každém věku.

Avon For Men Americká společnost Avon, která na českém trhu působí úspěšně již 15 let, v loňském roce představila vlastní řadu zaměřenou na mužskou populaci. K ucelené řadě přípravků v péči pro obličej se pomalu začaly přidávat další výrobky. Současná nabídka linie Avon For Men je velmi pestrá a váš partner již nemá jediný důvod, proč potají testovat vaši kosmetiku.

Vedle čistících přípravků, gel a balzámů na holení obsahuje řada velmi atraktivní výrobky. Omlazující hydratační krém na obličej aktivně pečuje o mužskou pleť. Jeho lehké nemastné složení dodává energii, uvolňuje napětí, okysličuje pokožku a zároveň pomáhá odstranit škodliviny. Díky tomuto krému tvář opět zazáří životem a zdravím. Ani muži nejsou ušetřeni od vrásek a tmavých kruhů pod očima. Řešení ušité na míru pánům je Regenerační oční krém z řady Avon For Men. Tento přípravek pomáhá redukovat tmavé kruhy pod očima a drobné rýhy v oblasti kolem očí. Zároveň regeneruje a chrání pleť, obsahuje vzácné hydratační a vyživující složky. Špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu a uspěchaný životní styl. To jsou důvody, proč může být mužské tělo ochablé, zejména v břišní oblasti. Tvarující krém byl navržen speciálně pro potřeby mužského těla, zlepšuje vzhled břišních partií a pravidelným používáním obnovuje pevnost a pružnost pokožky.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud