Zaměstnání: profesionální mořská víla | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Zaměstnání: profesionální mořská víla

Sexy modelka jako mořská panna potápějící se v mořských hlubinách a ve společnosti krajně nebezpečných rejnoků? Za tím může mít prsty zase jenom sir Richard Branson! To vše pro dobrou věc, pochopitelně...

Když bylo australské modelce Hannah Fraser devět let, uviděla poprvé hollywoodskou komedii Žbluňk! V té chvíli si usmyslela, že se po vzoru hlavní postavy ztvárněné Daryl Hannah také jednou stane mořskou pannou.

Vážně! Dnes je to třicátnice, která se úspěšně živí originálními photoshooty v podmořském prostředí. Fotí se v přestrojení za sexy mořskou vílu s mořskými živočichy – delfíny, velrybami či trnuchami – a slaví zasloužený úspěch.

Jako rodilé Australance (nyní však žijící ve městě příležitostí Los Angeles) jí není lhostejný stav životního prostředí. Nedávno se vypravila na Havajské ostrovy, kde nafotila unikátní záběry s životu krajně nebezpečnými mantami obrovskými. Nápad vzešel z její hlavy a zafinancoval jej známý hochštapler Richard Branson. Celé se to jeví jako ideální spojení, z něhož vytěží nakonec všichni – známý miliardář potvrdí svou pověst výstředníka, modelka prodá své jméno a ochranářští aktivisté budou také spokojeni.

Ale stranou cynismu – jisté je, že blonďatá Hannah je nejen velmi sexy, ale také je výtečnou potápěčkou. Vydrží dvě minuty bez nadechnutí, a to umožňuje zachytit ji v podmořském prostředí bez jakéhokoli potápěčského vybavení. Koneckonců – neztratily by snímky mořské sexy panny se šnorchlem v ústech či kyslíkovou bombou veškerou podmořskou magii?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud