Zamilovala jste se do bývalého své kamarádky? Jak to zvládnout?

3 komentáře

Rambíša
30. září • 12:32

Ani by mi nenapadlo zajímat se více o partnery kamarádek,je to jen jejich věc.Také si nepamatuju,že by kdy nastal případ,že by se mi jejich partner nějak líbil! A i kdyby,tak rozhodně bych se o něj přestala zajímat tím dnem,kdy by se s ním kámoška rozešla,protože ona by mi byla vskutku milejší,než nějaký odpadlý šamstr!

Elynor
29. září • 4:55

Vůbec bych to neřešila. Jestliže je skutečně partner bývalý, a rozešli se, tak co. Je svobodný muž a může si začít s kým chce. Jiná věc je, kdyby dotyčná měla v tom rozchodu všetečné prstíky a postarala se o to, aby pán byl volný. To potom je na místě se stydět, protože na partnera kamarádky se nesahá a neintrikuje se, aby se s ní rozešel. Ovšem pokud ten rozchod byl skutečně z jiných příčin, tak opravdu není důvod vymýšlet složitosti. Jo, kdyby šlo o rozvod letitého manželství, a pán měl s kamarádkou děti, tak to jo, to vznikne problém. Ale o tom se v článku nepíše, tam se probírá rozchod dvou svobodných lidí, kteří nemají žádné závazky.

Anonymizovaný
28. září • 11:45

Myslím,že tady platí,co je v domě,není pro mě.To musí chtít zrovna toho kamarádky?Akorát si naběhne na problém a na hodně dlouho

Doporučujeme

Články odjinud