Zamilovaná Vojtková: Přítel je ještě ve zkušební době!

Zamilovaná Vojtková: Přítel je ještě ve zkušební době!

Už jen dny dělí tanečnici Libušku Vojtkovou (30) od odletu na dovolenou do Turecka. Na cestu si "přibalí" syna Matyáše, babičku… A taky, i když o tom nechce moc mluvit, přítele.

"Tak to ještě není tutovka, zda pojede s námi, i když netvrdím, že bych nebyla ráda. Takovou rodinnou, pohodovou dovolenou u moře s nejbližšími jsem nezažila už dost dlouho. A v poslední době jsem vlastně o ní jenom snila," svěřila se Vojtková.

Jméno přítele ovšem Libuška tají. V bulváru sice proskočilo, že jde o podnikatele Ivana Blayera, ovšem jako tutovku to tanečnice nebere.

"Nezkoumejte a netlačte na mě. Nechci se hrnout do vztahu za každou cenu. Kdybych byla personalistka, asi bych řekla, že přítel je zatím ve zkušební době, která trvá, pokud se nemýlím, tři měsíce. Zatím máme za sebou zhruba dva a ovšem mohu konstatovat, že je mi s ním fajn. A chcete-li to slyšet, tak věřím, že nám to klapne," zasnila se tanečnice.

Dovolená v Turecku nebude povalováním a grilováním na sluníčku.

Libuška, která kvůli dlouhodobým problémům s páteří skočila s posilováním a věnuje se spíše balančnímu cvičení, chce navštěvovat i vyhlášené turecké lázně a samozřejmě využije i pískových zábalů.

"Hned jak se vrátíme, přidám si k rehabilitaci i cvičení v nově otevřeném Energy Studiu Václava Krejčíka. Vrhnu se na jógu a powerjógu, která prospívá nejen tělu, ale i duchu," dodala Vojtková.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Miláčku, dnes ne…!

Doporučujeme

Články odjinud