Zamilované vlasy

Zamilované vlasy

Zamilovanost je krásný intimní a něžný stav. Zároveň si však přejeme zažívat v lásce i víc zábavy a intenzity – chceme uvolnit svou představivost a evokovat atmosféru pokušení a luxusu.

Wella každoročně představuje unikátní kolekci vlasových trendů Trend Visions, která vzniká teamovou prací předních kadeřníků, stylistů a fotografů. Letošní kolekce nazvaná Koloběh života je inspirovaná změnou, změnou ročních obdobích i změnou životní. Jednotlivé fáze se od sebe liší a přece si jsou v lecčems podobné. Jednou jste zamilovaná, jindy dětsky naivní, rebelka či chladně myslící. K probouzejícím se jarem si dopřejte luxus zamilovanosti, hýčkání své ženskosti a užívání si vlastní krásy.

Vytváření takového luxusního světa je čirým potěšením. Přepychové dekory se třpytí vyleštěnými krystaly a perlami. Vyšívaný brokát dodává této intimní "budoárové" atmosféře diskrétně erotický nádech.

Tento styl se také odráží v našem oblečení – neodolatelná přitažlivost Marilyn Monroe nebo mladé Sophie Loren. Látka musí být smyslná: splývající satén, průsvitný šifón, šustivý taft. Kontury těla jsou hýčkány drahou látkou večerních šatů nebo hedvábným materiálem stylového pyžama – zpoza něhož občas lákavě vykoukne kousíček krajkového spodního prádla.

Plné, svůdně zvlněné vlasy nesou vzkaz touhy a lichotí obličeji luxusními vlnami. Hravé lokýnky spadají líně na ramena a nebo jsou upevněny do okázalých uzlů. Přepychová bižuterie a jemné vlasové stužky či květiny dodávají těmto vlasovým kreacím finální dotek jako uměleckému dílu.

Barva vlasů je jako závan drahého parfému či lehoučkého pudru. Přitažlivé měděné odstíny jako by vytvořily poslední paprsky odpoledního slunce. Ohnivě rudá barva odkrývá svou fascinující přitažlivost, nugátově hnědá přináší moře sex-appealu, zářivá blond okouzluje svým zlatým leskem.

autor: Simona Foto: Camilla Akrans pro Wella

Doporučujeme

Články odjinud