Zamilujte si cvičení! Jednoduché tipy,jak se pravidelně hýbat a užít si to

4 komentáře

Terezaa
5. března • 13:43

Já si teda myslím, že závislost na sportu určitě vypěstovat lze. Nejhorší u mě byla motivace a odhodlání začít. Jelikož moje okolí moc sportu nakloněno není, rozhodla jsem se najít parťáka sama. Narazila jsem na http://www.sportcentral.cz/
kde jsem se seznámila s holčinou ze stejné lokality a začaly jsem společně pravidelně běhat a podporovat se. Po 2 měsících se pro mě běhání stalo doslova drogou, kterou ke své spokojenosti potřebuji.

Danullla
25. listopadu • 18:20

Závislost na cvičení je teda hodně silné slovo i pro mě :-)
Ale Je fakt pravda, ze člověk pohyb prostě potřebuje... Já chodím cca 3krát týdně do Contours a cítím, že jsem od té doby mnohem míň protivná na svoje okolí :-D Mají tam nádherné prostředí a vyhovuje mi, že je to posilovna jen a pouze pro ženy.

Herulinka
20. listopadu • 14:05

Závislost je asi opravdu silné slovo, člověk by měl cvičit rád, a ne jen proto, že "potřebuje dávku". Já jsem začala cvičit intervalové tréninky s Rutinou před necelými dvěma lety, úvodních šest týdnů zdaleka nestačilo na to, abych si vypěstovala ke cvičení vztah. Myslím, že ten jsem vybudovala až tak po roce, a to teprve když jsem se viděla na jedné fotce, jak mám pěkně vyrýsované svaly na stehnech. Sama o sobě jen tak pro radost bych si asi "potící půlhodinku" do režimu dne nezařadila. Ačkoli jsem si vždycky říkala, že to pro mě není až tak podstatné a nejdůležitější bylo zlepšení fyzičky (vyloženě obézní jsem nikdy nebyla), tak zlepšení vzhledu bylo takovým příjemným vedlejším bonusem a postrčením.
Rozpis dne si nedělám, a i kdyby, asi by mi přišlo důležitější absolvovat pracovní schůzku, než ji odstrčit kvůli cvičení. Ale pokud cvičím ráda, určitě jsem schopná si cvíčo vynahradit jindy a nezačít kvůli tomu prokrastinovat (ne, že bych neodsouvala věci na později už teď :-) ). Všem přeju radost z pohybu :-)

monada
19. listopadu • 16:53

Závislost na cvičení co to je za pojem. Buď chci chodit cvičit nebo né . Čas rozhoduje . Jak jsou děti malé tak si myslím , že tělocviku je dost . Jak odrostou a mají svoje kroužky můžeme využít čas mezi dobou a jít si zacvičit také. Já už toto nemusím řešit děvčata mám z domu mají svoje rodiny funguji jako babi na hlídání jelikož jsem už v invalidním důchodu a je to na naší domluvě kdy hlídám a podle toho chodím cvičit. Cvičím jen 15 let taoistické tai chi a je to můj velký koníček NÉ závislost.Teď musím mít pauzu 1měsíc a opravdu pociťuji jak pomalu tuhnu.
Přeji všem ať si najdou pohyb , který je bude bavit bude vyhovovat jak časově tak finančně.Protože v dnešní době i když by člověk chětl někam chodit tak vše stojí peníze . Kromě běhání v přírodě i tam jsou náklady na obuv oblečení.
Hezký den

Doporučujeme

Články odjinud