Zamindrákovaná kamarádka na mě hrne své problémy, už mě to unavuje

6 komentářů

Anonymizovaný
8. října • 18:20

mám to taky za sebou. když se mnou nebyla stále mi volala, už to dál nešlo.pryč od ní !!!

Silvie.F
24. srpna • 16:29

Moje sestřenice jsou podobného rázu, teda byly, než jsem jim oběma vynadala a řekla ji, že mají svůj mozek, tím pádem rozum a podle toho mají jednat, já nejsem hromosvod, abych se starala o cizí starosti Mám dost svých :D Pomohlo to :) Ale chce to ji seřvat do bezvědomí (říct ji nahlas své, nemusí vás být slyšet na druhém konci chodby :D a nečekat na odpověď, odejít).

PUPÍNA
23. srpna • 20:33

To není kamarádka, jen kolegyně z práce. A bič a pryč od ní a nelitovat ji , nebrat na výlety ap. Nechat ji najít si jinou kámošku. Nemít čas i kdyby se z toho kámoška mohla po.....

Mata69
23. srpna • 8:48

Proč se vídat s někým, s kým nechci? S kým je to tak nepříjemné....Že je to nemorální, že kamarádka potřebuje pomoc? Ona pomoc nechce, ona si chce stěžovat.

monada
22. srpna • 19:13

Je to jednoduché poslat ji k psychologovi tam se může vymluvit do alelůja. Nebo ji říct prostě vyslechla jsem tě a řešení je na tobě já jdu s přítelem na pivo ahoj.

niki.6
22. srpna • 18:49

Co má morálka společného s tím, že vedle sebe snáším dobrovolně energetického upíra, to fakt nevím. Život je příliš krátký, než žít vedle někoho, komu nikdy nevyhovím v ničem. Přítel je bystrý chlap a podle něho by se měla zařídit a ukončit toto ... ble ble kamarádství ... k ničemu to nevede. Permanentní stěžovatelka nikdy nebude uspokojena, i kdyby se člověk na hlavu postavil! Pryč od takových na několik set kilometrů :-)))).

Doporučujeme

Články odjinud