ŽANETA (42): Závislost na masturbaci mi ničí vztah

13 komentářů

Moon
2. března • 21:04

taky jsem to tak měla....a když je chlap neschopny, tak jsem se musela uspokojvat sama a pak jsem na klasicky sex chut ani neměla

Katarina
15. února • 9:49

Tu pomoze len jedine, vymenit partnera. Ked mu vadi, ze si pri sexe pomaha aj sama tak ma problem so sebavedomim. Toto predsa ziadnemu normalnemu chlapovi vadit nemoze. Len jej zbytocne znici sebavedomie, pritom s nou nic nie je v neporiadku. Keby bol co k comu, tak by sa to snazil naucit uspokojit ju tak ako to ma rada, a nie jej za to nadaval.

Karla
15. února • 9:10

Co by za tolik orgasmů jiná dala ! :D :D :D

jaro
14. února • 11:09

cením si úprimnost a otvorenost o tejto téme hovorit...
ludia majú na to rozne nazory...ale sme na tom uplne rovnako ženy i muži...
len chcem dat do povedomia že táto závislost ako aj iné závislosti môžu byt aj duchovné a podla toho je aj riešenie...existujú aj pokúšania a útoky a útlaky od toho zlého...existujú aj nečistí duchovia žiadostí...tzv. sexualni duchovia...a ked sa pošlú preč tak je človek od toho slobodný okamžite...ako lusknutím prstov...
viem o čom hovorím...riešenie existuje...človek ale potrebuje poznat pravdu ..a potom sú aj Služby vedúce k oslobodeniu skrze vítazstvo Ježiša nad tým zlým...
prajem to všetkým čo hladajú oslobodenie od tohto trápenia...
rieši to napr. aj služba na / novadna-prakticke poradenstvo/ ...
píšem to aj z praxe-popravde v snahe niekomu pomoct---Pekný deň všetkým

libo
13. února • 21:07

A proc by to nemela dělat když je v ní? Při milování bychom měli dělat věci které se nám líbí. Ne každý partner může uspokojit každou partnerku. Tak proč si nepomoct. Spíše by ho měla do masturbace zapojit. A to že masturbuje pro jiného partnera bude i vzrušující. Já osobně v tom problém nevidím a masturbovat jednou denně nebo mít sex jednou dene tak v tom nevidím taky žádný problém. Jestli se partner nedokáže radovat z jejího štěstí tak je problém na jeho straně. Jestli při sexu s partnerem a masturbaci nemysli na jiného, tak je vše v pořádku.

Elynor
14. února • 8:38

@libo: Proč by to neměla dělat? Co třeba proto, že se to jejímu partnerovi nelíbí? A problém vůbec není v tom, jak často masturbuje, ale v tom, že ji to nutí přerušit jiné činnosti. Například práci nebo nákup, jak je v článku psáno. Sorry jako, ale pokud člověk neovládá své pudy natolik, aby si masturbaci nechal na doma do své ložnice, a "musel" to dělat kdekoli a kdykoli, tak fakt má problém.

Dáša
27. února • 7:35

@Elynor: V podstatě souhlas, ale mám výhrady k tomu, že by neměla dělat, co se partnerovi nelíbí :-) Možná by to měla dělat a vyměnit partnera za jiného, kterému se to líbit bude. Ale to samozřejmě záleží na tom, jaký je ten vztah v jiných věcech. Zažila jsem i partnera, který to chtěl a vzrušovalo ho to. Ale to, že má problém, je evidentní. Cokoliv brání člověku vykonávat nerušeně denní činnosti, je závislost a mělo by se léčit.

libo
14. února • 21:04

@Elynor: A ještě jedna věc, člověk který nedokáže ovládat své pudy.....
....tak má problém.....
Sex v letadle...problém
V parku....problém
U moře....problém
V lese na louce v kině Sex může být jen v bytě přesněji v ložnici a to jen v misionarske pozici a po dobu nezbytně nutnou k založení rodiny. Výjimku mají jen katolícti faráři, ti mohou i v kostele v zakristii.

3. dubna • 7:13

@libo: Proč by musel být sex jenom v ložnici?

libo
14. února • 20:56

@Elynor: Já myslím, že problém by to byl kdyby se veřejně ukajela. Pokud to dělá třeba na toaletě tak to přeci nikomu nemůže vadit. Pár roku tomu se říkalo že samohona Vas pošle do pekla. Asi kvůli tomu si ho nechávají kněží preblafnout od malých kluků. Myslí si že nepřijdou do pekla?Myslím, že pro zdraví je prospesnejsi závislost na masturbaci než třeba na alkoholu,cigaretach cukru nebo smartphonu. A navíc kdo si hraje nezlobí. A znova 1orgasmus dene přeci není závislost. Ať s partnerem nebo sama. A jak říkal Woody alen (doufám, že to byl on) alespoň to děláš s někým koho opravdu miluješ.Takže důvod proč nemá masturbovat při sexu je ten, že se mu to nelíbí? Když náhodou nedosáhne s partnerem orgasmu a mu se bude zdát, že není dobrý milenec, tak by měla začít předstírat orgasmy? Aby se mu to líbilo?Co je potom horší? Předstírany orgasmus nebo masturbace při které oba partneři dosáhnou pravého orgasmu?Já ji přeji hodně orgasmu a partnera který ji bude milovat takovou jaká je. A který bude šťastný za každý její orgasmus.

Elynor
12. února • 9:17

Adamovi nic říkat nemusí, to on si už všimnul. A nejspíš si všimla i řada dalších lidí, protože jestli paní odbíhá pětkrát za pracovní dobu masturbovat a nevydrží to v klidu ani v krámě, než si nakoupí a dojde domů, no tak to se dost dobře nedá si toho nevšimnout. Že má problém, to ona ví, že jsou na to specializovaní lékaři, to už si zjistila, tak už se to mohlo začít řešit. Jasně, článek je hlavně osvěta formou příběhu, ale patřilo by to spíš do rubriky "zdraví", než do "láska a vztahy".

Martin
12. února • 8:08

Určitě najdete partnera, kterému to vadit nebude, ba naopak. Je to zpestření, jen to nedělejte, když je ve vás.

Lubomír
12. února • 9:02

@Martin: Taky si myslím, je třeba ho zapojit vzájemnou mastrubací.

Doporučujeme

Články odjinud