Západočeské vicemiss tleskala i Madeleine Albrightová

Západočeské vicemiss tleskala i Madeleine Albrightová

Někdejší ministryně zahraniční USA, česká rodačka Madeleine Albrightová, byla dosud nejvýznamnější osobností, která tleskala umění i půvabům dvaadvacetileté modelky Martiny Dvořákové z Černošic, která se minulý čtvrtek stala v Karlových Varech první vicemiss západních Čech.

"Modelingu se věnuji téměř dva roky a přehlídka uspořádaná právě pro paní Albrightovou při jejím pobytu v České republice byla zatím určitě ta nejzajímavější," řekla studentka vyšší odborné školy se zaměřením na cestovní ruch. Její vystupování na jevišti Grandhotelu Pupp potvrzovalo, že se tato 171 centimetrů vysoká Středočeška umí na předváděcím molu pohybovat s grácií a jistotou.

Nyní se Martina chce co nejlépe připravit na neveřejnou baráž, v níž bude usilovat o postup do finále soutěže Miss ČR 2004, které se uskuteční 17. dubna, opět v Karlových Varech.

"Jako modelka se udržuji v kondici průběžně. Určitě nejsem zastánkyní anorektických typů, ale v jídle se přece jen trošku omezuji. Nevynechám sice své oblíbené plody moře, ale naproti tomu mi třeba sladkosti či čokoláda nic neříkají," nechala se slyšet dívka, kterou prý během semifinálového večera nevyvedl z míry ani tak povinný rozhovor s moderátorem Janem Čenským, jako spíše oko na punčoše před promenádou v plavkách.

zdroj: Plus foto: Martina Dvořáková zaujala porotce při soutěži i volnou disciplínou v rytmu samby

Doporučujeme

Články odjinud