Zapletalova Miss ČR 2008 získá milion a kabriolet

Zapletalova Miss ČR 2008 získá milion a kabriolet

Z Miss ČR 2008 bude milionářka a získá kabriolet Mazda MX-5, sdělil včera na tiskové konferenci prezident soutěže Miloš Zapletal. Letošní Miss Kateřinu Sokolovou to ale nijak nerozhodilo. Půvabná dlouhovláska je ráda, že soutěž vyhrála, a dívce, které bude předávat korunku, výjimečně bohaté dary přeje.

"Vítězství mi přineslo mnoho zážitků a cestování," říká Kateřina. "Jsem spokojená a rozhodně své nástupkyni nebudu ten milion, který jsem já nedostala, závidět. A kdo ví, jaká bude letos konkurence, třeba by mi štěstí ani nepřálo." Kateřina ještě navíc čeká v listopadu boj o titul Miss World v Číně a nevylučuje, že bude následovat loňskou vítězku, kolegyni Taťánu Kuchařovou.

Miloš Zapletal a Miss World Taťána Kuchařová

Úřadující Miss World Taťána Kuchařová spolu s prezidentem soutěže vyhlásili nový ročník nejstarší české soutěže krásy. Přihlásit se do jubilejního 20. ročníku Miss České republiky mohou dívky do 10.října. Finálový večer se letos uskuteční 15. března tradičně v Bobycentru v Brně. Oproti minulým létům budeme ale dvanáct nejkrásnějších dívek znát už před Vánoci. Velkolepé jubilejní finále XX. ročníku bude opět přímým přenosem vysílat televize Nova, stejně jako později i konkurenční soutěž Českou Miss Michaely Maláčové.

Loňské vítězky: Veronika Pompeová, Kateřina Sokolová a Veronika Chmelířová

Pravidla a organizace soutěže zůstávají stejné, ceny jsou však nadstandardní. Miss Bohemia se bude volit už 23. listopadu ve Studiu Wella Praha a Miss Moravia pak o týden později v brněnském Bobycentru. Z obou semifinále postoupí přímo do finále vždy tři dívky. Dalších šest z každého kola se pak utká v Malém finále 8. prosince, z nich pak vítězná šestice doplní finálovou dvanáctku.

Oblékat budoucí Miss ČR bude opět návrhář Josef Klír, s týmem pokračuje ve spolupráci také úspěšný fotograf Ondřej Pýcha. Spolumajitelem pořádající firmy Bohemia Art Production se stal Jan Mot'ovský, který je známý aktivitami, souvisejícími s Karlem Gottem. Je vlastníkem muzea Gottland v Jevanech a v Praze otevírá restauraci spojenou s prodejem Gottových obrazů. Ačkoliv si Miloš Zapletal ponechal rozhodující podíl ve společnosti, netají se tím, že podnikateli přenechá i další část. "Zatím je spolupráce velmi dobrá," pochvaloval si prezident soutěže Miss ČR.

Doporučujeme

Články odjinud