Zaručený a rychlý výdělek

Také se vám stalo, že Vás někdo oslovil na ulici a nabídl Vám výbornou formu podnikání? Prý za hodinu času týdně vyděláte spoustu peněz. Nechali jste se zlákat a také jste přišli na dvouhodinové školení o úžasném systému distribuce jedinečných výrobků, které nikde jinde nekoupíte?

Zaručený a rychlý výdělek

Také se vám stalo, že Vás někdo oslovil na ulici a nabídl Vám výbornou formu podnikání? Prý za hodinu času týdně vyděláte spoustu peněz. Nechali jste se zlákat a také jste přišli na dvouhodinové školení o úžasném systému distribuce jedinečných výrobků, které nikde jinde nekoupíte? Vězte, že jste se dostali do společnosti lidí, kteří propadli fanatismu distribučních společností jako např. AMWAY a  řady dalších.
Nedávno jsem zaslechl v rozhlase diskusi věnovanou těmto distribučním společnostem. Významný psycholog přirovnával takové společnosti k náboženským sektám. Hovořil o tom, že tito distributoři rozdělují své okolí podle toho, zda souhlasí s tímto druhem prodeje či nikoli. Často dochází i k rodinným rozporům, kdy vztah končí rozchodem.
Zajímá nás, co si myslíte o tomto způsobu distribuce zboží a zda jste se již s ním setkali?

Doporučujeme

Články odjinud