Zasouvací dveře do vašeho interiéru

Zasouvací dveře do vašeho interiéru

Ačkoliv už není zasouvání dveří do zdi, jako praktický a pohodlný způsob otevírání dveří v interiérech žádným nováčkem, mnohdy ještě přetrvávají domněnky, že jej lze užít pouze pro standardní jednokřídlé dveře. O tom, že opak je pravdou, se můžete přesvědčit na následujících řádcích.

Ve spolupráci se společností “J.A.P.“ spol. s r.o., která se výrobou pouzder zabývá již přes deset let, Vám představíme hned několik druhů tohoto nezbytného stavebního komponentu, bez jehož účasti by se dveře jen stěží do zdi zasunuly. Každý typ stavebního pouzdra je určen pro jiný počet a způsob pohybu dveřních křídel.

„Zákazníci se nemusí omezovat pouze na jednokřídlé provedení dveří, pokud se rozhodli pro jejich zasouvání do zdi, ale bez obav mohou vybírat mezi několika provedeními,“ uvádí pan Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti “J.A.P. “ spol. s r.o. a vzápětí pokračuje: „Tím nejběžnějším je jednoduché pouzdro STANDARD určené pro zasouvání dveří jednokřídlých. Dnes už ovšem není výjimkou, že si do interiérů pořizujeme zasouvací dveře ve dvoukřídlém provedení. Pro tento model dveří nabízíme stavební pouzdro KOMFORT, které představuje sestavu dvou stavebních pouzder navzájem spojených horní vodící lištou. V této sestavě jsou dvoje jednokřídlé dveře, které se vysouvají proti sobě. Pohyb dveřních křídel při zasouvání do zdi může být i synchronizován, což znamená, že zamontováním jednoduchého zařízení sladíme jejich vzájemný pohyb.“


dvoukřídlé zasouvací dveře do stavebního pouzdra KOMFORT od J.A.P.

Ale ani zde ještě naše možnosti ohledně volby pohybu a tedy i nezbytného stavebního pouzdra nekončí. Další alternativou je užití pouzdra UNIBOX, což je typ dvojitého pouzdra, v němž jsou dvoje jednokřídlé dveře, které Vám umožňují uzavírat dva vedle sebe sousedící pokoje, přičemž každé křídlo se pohybuje na opačnou stranu.


zasouvací dveře do stavebního pouzdra JAP - UNIBOX

Nabídku stavebních pouzder JAP uzavírá PARALLEL, v němž jsou dvě dveřní křídla zavírající se jedním směrem, jak už sám název napovídá, paralelně za sebou. Pohyb dveřních křídel je u tohoto typu rovněž synchronizován.


ukázka dvoukřídlých dveří, jejichž zasouvání do zdi umožňuje stavební pouzdro PARALLEL od J.A.P.

Do všech zmíněných typů pouzder mohou vjíždět dveře dýhované, foliované, s prosklenou výplní, ale i celoskleněné a výjimkou nejsou ani jejich atypická provedení. Stačí si jen vybrat…

Zdroj: DENDRIT Con.

Doporučujeme

Články odjinud