Zázračný krém na vrásky obsahuje botox

10 komentářů

Eavule
5. října • 21:43

Vyberte si na co chcete SLEVU a mi vám ji dáme.
A to bez žádného ,,ALE´´
Více na : http://www.kupnik.cz/kolshop/0/0/2/25

zuzak
29. března • 0:03

Krém Cure Derma - není volně prodejný v maloobchodní síti, ale pouze od distributorů firmy HWC.
Cena 499,-Kč
Obsah: 170ml (takže nekonečné balení :-))
Mohu zaslat- pište na: hwcclub@seznam.cz

Laura Kosinová
21. února • 9:22

Dobrý den chtěla byh se vás zeptat kde jestli se dá po internetu objednat krém CureDerma. A nebo kde bych ho mohla sehnat. Informujte mě na meilu: kopretyna.007@seznam.cz
Děkuji za odpověď8-)

jan sedláčková
20. února • 15:18

Dobrýden. chtěla bych se zeptat jestli de po internetu obědnat krém CURE DERMA.- A nebo v jakém obchidě bych si ho mohla zakoupit.
* informujte mě na emailové adrese: kopretyna.007@seznam.cz
Děkuji za odpověď SedláčkovÁ

zuzak
2. ledna • 23:44


Efektivnější než injekce botulotoxinu
NAJDETE ZDE
Revoluční přípravek v boji proti vráskám s Palmitoyl Pentapeptide-3, kolagenem a proteiny, které podporují snižování výskytu vrásek a odstraňují drobné vrásky bez pomocí injekcí.Palmitoyl- Pentapeptide (Pal-KTTKS) unikátní složka ověřena klinicky, která pomáhá vytvářet tvorbu kolagenu a elastinu. Účinně bojuje proti stárnutí pokožky, vyhlazuje vrásky a snižuje výskyt vrásek nových, pokožku hydratuje. Obsahuje speciální rostlinné výtažky, antioxidanty, vitamíny, minerály a liposomy. CURE DERMA je výrobek nové generace, který dodává pokožce potřebné látky a pokožku skutečně omlazuje.
Efektivnější než injekce botulotoxinu

monak
30. prosince • 14:56

neveřím, možná to vypne pleť, ale stáří a vrásky nás vždy doženou. Mám od malička problémy s váčky a otoky pod očima, asi je to dědičné, problémy s ledvinami nemám a nevím jak se toho zbavit, už jsem vyzkoušela, ledové čajové sáčky, studené lžičky, studené masky, gely a krémy ale zatím nic, je jedno jestli spím 5 hod. nebo 10 h., takže těmto příprvkům moc nevěřím, je to stejné jako ty krémy proti celulitidě...

zuzak
30. prosince • 11:14

Efektivnější než injekce botulotoxinu!!!
KRÉM NA OČI PROTI VRÁSKÁMVáčky a kruhy pod očima, mimické vrásky?Bojujte účinně proti těmto prvním příznakům času s pomocí jedinečných výrobků Cure Derma – Eye Correct.Revoluční přípravek v boji proti vráskám s Palmitoyl Pentapeptide-3, kolagenem a proteiny, které podporují snižování výskytu vrásek a odstraňují drobné vrásky bez pomocí injekcí.Palmitoyl- Pentapeptide (Pal-KTTKS) unikátní složka ověřena klinicky, která pomáhá vytvářet tvorbu kolagenu a elastinu. Účinně bojuje proti stárnutí pokožky, vyhlazuje vrásky a snižuje výskyt vrásek nových, pokožku hydratuje. Obsahuje speciální rostlinné výtažky, antioxidanty, vitamíny, minerály a liposomy. CURE DERMA – EYE CORRECT je výrobek nové generace, který dodává pokožce potřebné látky a pokožku skutečně omlazuje.
Garantované výsledky podložené klinickou studií.
Ověřená účinnost již po 28 dnech
Přes 60 % žen potvrdilo zjemnění vrásek kolem očí a snížení výskytu váčků a opuchlých partií pod očima.Postupně dochází k viditelnému vypnutí pokožky kolem očí.
KRÉM NAJDETE ZDE

marcelabendova@tisca
21. prosince • 15:22

co je to Arristy? Mám šílene hluboké vrásky, na facelifting nehci, ovšem botox není také rešení.
Takže kdyby alespoň nejaký krém fungoval.Díky za radu.

jana
19. prosince • 20:43

Porad s tim Artistry...neznam vice vnucujici se dealery nez ty z Artistry..nic ve zlem

amway
18. prosince • 11:23

Artistry nabizi mnohem levnejsi a zravejsi odstranovani vrasek. Artistry time defiance. se pohybuje v cenach 1000kc. Znam chlapa ktery chodi na botox a vypada jak voskovej panak. Mimicke vrasky jsou stuhle a kdyz promluvi je jak mrtvola. Nechapu jak si to nekdo muze aplikovat.

Doporučujeme

Články odjinud