Zbavte ho chyb: Změňte partnera k obrazu svému

12 komentářů

Dasa63
19. dubna • 2:14

vychovávat dospělého chlapa je nejlepší cesta k rozvodu. barber shop? haha, už vidím, jak se tam váš nedbalý elegán žene! obchodovat se sexem? jo, pokud jste štětka, tak se to vyplatí, ale v manželství těžko, spíš si ho najde jinde :-D článek jsem dál nečetla, stačilo...

Betyyna
16. března • 21:14

že já blbec jsem to četla, něco tak hrozného se jen tak nevidí....
tohle je ze středověku?:
"Nepomáhá v domácnostiDomluvte se s ním na činnostech v domácnosti, které mu budou vadit nejméně, a přimějte ho, aby je dělal pravidelně. Vždy mu nezapomeňte poděkovat a pochválit ho, na to muži reagují stejně jako psi. Jestliže po něm budete chtít nějakou práci navíc v podobě pomoci s obědem či většího úklidu, slibte mu za ni sladké překvapení. Jestli mu upečete dobrý koláč nebo se se slibem vypořádáte jinak, to už je čistě na vaší fantazii! "
to je šílenost

Mata69
15. března • 12:16

Elynor: ale to byl rozumný rozhovor a následoval i rozumný kompromis. Nic takového jakože "předělávat k obrazu svému" ;-) Dál to ani nerozklikávej, rady jedna lepší než druhá.

Elynor
15. března • 12:07

Mata69: tak pán může časem i "zpustnout", když na to přijde :-) jsem to měla doma. Vzala jsem si mladého, bezvousého, přímo do hladka vyholeného muže, s vlasy po ramena. A po letech byl náhle plešatý, vousatý a mladý už taky o něco méně... i pravila jsem "vypadáš jak Rumcajs, nemělo by se s těma fousama něco udělat?" Choť pravil, že mu fousy vyhovují, neb mu není v zimě zima a v létě neštípou komáři. A zapálil si dýmku, čímž dal najevo, že diskuze skončila. Tak jsem mu sdělila, že nic proti fousům, ale jestli je nebude udržovat ve stavu "decentní plnovous gentlemana", tak ať laskavě chodí tři kroky za mnou a já budu všem tvrdit, že "toho pána neznám". Zasmáli jsme se, a tím byla záležitost odbyta. Dlužno podotknout, že mi nikdy nehovořil do toho, co mám aktuálně na hlavě, a že by občas taky mohl namítat proti některým experimentům se střihem či barvou vlasů. Ale tohle je taková prkotina, že kvůli tomu převychovávat mi přijde dost luxus a ztráta času a energie. Ostatní boxíky jsem nerozklikla, takže nevím, co za moudra píšou dál :-))

Mata69
15. března • 9:52

farah.farah: píší tam, že ne od základu měnit, je prý "drobnosti".;-)

Mata69
15. března • 9:51

Už jen první "boxík" - zanedbává svůj vzhled. Tak jak mohl dotyčnou zaujmout chlap, který zanedbává svůj vzhled a když jí to vadí? Přeci když se mi nelíbí zanedbaný vhled muže, tak si takového ani nenabrnknu, právě proto, že se mi nelíbí. Článek k prdu...doufám, že ho nikdo nebude brát vážně.

Mata69
15. března • 9:49

Proč by proboha někdo vůbec začínal chodit (natož žít) s člověkem, na kterém mu vadí tolik věcí? Vybrat si za partnera člověka, který má tolik nepřijatelných chyb a pak se ho snažit předělávat ku svému obrazu - co to jako je? Komu jsou tyto podivné rady určeny?

helza
15. března • 9:38

farah.farah: Já si někdy připadám až ujetá. Vím, že někteří lidi moc lidskosti v sobě nemají a na fb občas nestačím koukat, co můžou vyplivnout z úst. Ale vždycky když se setkám s takovou totální neúctou k člověku, ať je to kdokoliv, tak mě to totálně převálcuje. I když to píše někdo na fb. Ale časopis má přeci nějakou redakci a měl by si pohlídat, aby byl lidem alespoň trochu vzorem. A ne jim vyzvracet radu jak se chovat jako totální ignorant. Děsí mě představa, že si to nějaká sufražetka přečte a použije to.

farah.farah
14. března • 17:16

helza: přesně měla by si představit že takhle nějaký muž píše o ženách, jak by se jí to asi líbilo.......tohle podle mne vyplodila nějaká těžce frustrovaná osoba co šílí z představy že nemá chlapa 100% pod kontrolou............opravdu by mne zajímalo kdo tu ty věci do téhle sekce sepisuje, protože tady skoro nikdy není nic normálního či dokonce užitečnýho, když tu jsosu "rady" tak je to obvykle ještě o level větší bulvár, než když tu jsou ty rádoby příběhy ze života.

helza
14. března • 15:18

farah.farah: Už jsem se z toho šoku sice vypsala, ale zase jsem koukla na nadpis toho článku a fakt nevěřím vlastním očím, jak může někdo takovou hovadinu napsat. A způsob, jak autorka o mužích mluví - to ani nekomentuju. Myslím, že článek by byl neskutečně urážlivý, i kdyby takto psala o tříletém mentálně postiženém dítěti. V jakém světě to proboha žije?

farah.farah
14. března • 11:16

nějak moc nechápu vůbec téma toho článku, být s chlapem s cílem ho od základu změnit mi připadá jak když si jeden blbě vybere a chce to co má předělat na něco jiného......já teda nevím ale chlap kterýho bych si mohla vytvarovat k obrazu svému by logicky musel být poněkud bezpáteřní podpantoflák a takovej by mne teda moc nebavil.............si to představte opačně jak by se nám ženským asi líbilo, kdyby si nás chlap chtěl předělat k obrazu svému třeba na kuchtu domácí? To by byo hnerd řevu co si to vůbec dovolujou a proč nás nemaj rádi takové jaké jsme....

helza
14. března • 10:46

A nakonec se smiřte s tím, že vám uteče a najde si normální ženskou, která z něj nebude dělat onuci. Popřípadě mu utečete vy sama s chlapem, treý vám bude imponovat. S chlapem, který chlapem je, který se převychovat k obrazu vašemu nenechá ani náhodou. ♣ ♣ ♣ Tedy jsem už z nadpisu toho článku v šoku, celý článek je ještě horší, než jsem si myslela, hloupost autorky mě fackovala.

Doporučujeme

Články odjinud