Zbyněk Drda: Budu zpěvákem!

Zbyněk Drda: Budu zpěvákem!

V anketě TýTý diváci rozhodli, že objevem roku je Zbyněk Drda (19). Ten vůbec netušil, že je na tento titul nominován, a navíc byl trochu v nevýhodě. Televize Nova totiž jako jediná dodržela dohodu a jméno svého kandidáta neprozradila. Dokonce i sám Zbyněk, když se svými rodiči přišel na slavnostní večer, si myslel, že je mezi kandidáty na titul zpěvák roku. Správně předpokládal, že diváci vyberou Karla Gotta, tudíž byl zcela v klidu.

"Překvapení jsem rozhodně nehrál. Ocenění si velice vážím, cítím velkou zodpovědnost vůči divákům a jsem rád, že jsou mi stále příznivě nakloněni. Budu se jim to snažit vrátit v podobě písniček," řekl Zbyněk a dodal, že je překvapený kolik lidí mu fandí. "Ta doba, která uplynula od SuperStar, je zatím krátká, lidé si mě pamatují, píší mi i dokonce mě oslovují na ulici. A já jsem za jejich podporu velmi vděčný," prohlásil s určitým dojetím.

Začátkem dubna vydá Zbyněk jako vítěz v souladu se stanovami soutěže jako první z účastníků třetího kola své CD. Na výběru repertoáru se podílel producent Honza Horáček. Album by mělo obsahovat písničky s českými texty s možným bonusem v angličtině. Koncertní program uslyší poprvé účastníci na křtu Zbyňkova CD. Zároven se Zbyněk chystá na hudební festivaly a už nyní má na podzim naplánované turné. Uvažuje se, že vystoupí na zhruba 12 místech České republiky.

Jeho nejdůležitějším úkolem ovšem zůstává připravit se na maturitu. "Studuji podle individuálního plánu, maturita mě čeká v září, přiznám se, že z ní mám trochu obavy," svěřil se svými pocity objev roku, kterého ve škole nejvíce baví odborné předměty jako například účetnictví. Co však potěší jeho fanoušky, je fakt, že Zbyněk se definitivně rozhodl pro profesionální hudební kariéru. "V průběhu SuperStar jsem skutečně ještě váhal, nevěděl jsem, jak se rozhodnu, ale teď to vím naprosto jistě. Chci být zpěvákem a budu na sobě tvrdě pracovat," zveřejnil své rozhodnutí Zbyněk Drda.

Doporučujeme

Články odjinud