Zdánlivě prosté řešení menopauzy?

14 komentářů

Teerinnka
12. prosince • 15:59

Zabralo mi Elli menoosteo, doporučuji!

Maja64
21. května • 10:13

Obdobím menopauzy jsem si už taky prošla a nakonec to nebylo až tak hrozné. Upravila jsem celý svůj jídelníček a užívala jsem arginmax pro ženy, který mi doporučili v lékárně. Nejen že utlumil moje návaly horka, ale začala jsem mít chuť i na milování a to je u mě co říct.

p
9. června • 11:47

každý věk má něco do sebe přechod je asi hrozný,okolo mojí mámy prošel bezu povšimutí a setřebice dokonce zhubla 7kg.Tajně doufám že to budu mít stejné je mi 46let a zatím nic.je to částečně rodové.Mám kamarádku která prožívala asi 6 let opravdovou hrůzu a musela k psychiatrovi....dámy hodně síly

kulatá bába*
1. června • 8:36

Jdu hlavou proti menopauze,a zatím se mi to daří.Moje maminka v blahé paměti - byla tu dobu lehce načatá ke zbláznění,pamatuju se jak se potila,byla nervozní a narostlo jí i břicho i když jináč byla štíhloučká.Břicho mám nespíš po ní a k menopauze,cvičit nemůžu,takže mám smůlu.Hlavní je,že se nehroutím i když už se mi před dvěma měsíci menstruace ztenčila na dvoudenní a dnes už nic.Symptomy zůstaly,mozek to má uložené prý stále...ale žádný pocení,žádnou chemii-tu sem zkusila dvakrát a šíleně mě tuhly a bolely nohy,vnitřní žíly.Děkuju pěkně už nic,naše "předkyně" to kdysi zvládaly,bo musely...jde fakt o vůli,nepřipouštět si žádný potíže a breptat furt o menopauze...jsme furt čupr holky,no ni?*Menopauze zdar!!!*

ladyaquarius
31. května • 18:15

Šiško: Zkusila jste některý z přírodních preparátů na menopauzu? Já osobně jsem vystřídala 3 druhy hormonálních patáků za 5 let a bylo mi jakž-takž ale každý preparát měl své mouchy. Potom mi terapeutka (nikoliv gynekoložka) zjistila, že mám v organizmu zbytečně mnoho hormonů a to je, jak je výše psané, nebezpečné na vznik rakoviny, a doporučila mi užívat přírodní preparáty. Mohu potvrdit, že to byla dobrá volba. A taky doporučuji pohyb-rychlejší vycházky, na kole, plavání, kalanetika, pilates nebo do fitka, zkrátka co Vám nejlíp vyhovuje. Řekla bych, že nejvíc super jsou orientální tance! Mám pocit, že když jsem se zpotila při sportu, tak mě ty návaly minuly a taky se dobře spí. Přeji Vám, abyste si taky našla svou cestu "z toho ven" :-)))

šiška
31. května • 16:48

Naprosto souhlasím s evelyna01.Brala jsem prášky 5let při kterých mi bylo super.Bohužel se déle brát nesmí, jelikož hrozí rakovina.Ty první měsíce bez prášků nepřeji nikomu.Tělo je vyžadovalo a když je nedostávalo,tak se pěkně bouřilo a dalo mi co proto.V příštím životě musím být mužský,mají to mnohem snažší.

syndikatewives
31. května • 14:03

Já nic neberu, u nás řádí rakovina v rodině, mám občas návaly, které mi pěkně lezou na nervy, vzteklá naštěstí nejsem a doufám, že nebudu, ale jsem unavenější, chce se mi stále spát, takže si občas koupím koenzym Q lO), ktery je fakt bezva.
Ale otrava to je.

Carlota
31. května • 12:49

Nemam zadne problemy,ze zacatku se objevily trochu navaly,ale stacila uprava jidelnicku a vetsi pohyb a vse zmizelo.

vydraa
30. května • 23:53

Zdravím všechny ženy,beru už 6 let náplasti na menopauzu-climara.Je mi nádherně,nejsem vzteklá,návaly jsou pryč.Ale podle mého lékaře bych už pomalu měla přestávat.poslechnu,samozřejmě,ale děsím se toho,co zase bude-návaly,zlost,deprese-manžel zemřel a tak jsem na vše sama.děti pomůžou,ale nechci je moc zatěžovat,mají svých starostí taky dost.Přeju hodně zdraví všem a pevné nervy-taky všem.dobrou noc.

evelyna01
30. května • 22:31

Souhlasím, tak mizerně jako teď, když mě míjí menstruace, přibývají kila, v noci se budím vedrem a přes den jsem protivná sama sobě, nespraví sebekrásnější hadřík :-( tatam jsou časy, kdy stačilo pár dní a kila a špatná nálad byla pryč. Nebaví mě to, ale je to jak začarovaný kruh, jak z toho ven?jednou snad ze mne bude příjemná babka.... ACH JO

Harpie
30. května • 18:26

Je to stejně hrozné,pochopitelně každý jsme "z jiného těsta,"nemají to ti chlapi na tom světě jednodušší?!!!Ale,existují přece nějaké léky pro zmírnění potíží:-)Zkusila jste?

šiška
30. května • 17:32

Milá Harpie,tak přesně tohle dělám i já při těch děsných návalech,pocení atd.I když je mi 60 dělám vše pro to abych netloustla a mohla chodit pěkně oblíkaná.Za tím si ale stojím, že mi bylo fyzicky mnohem líp před menopauzou.To jsou samozřejmě pouze moje pocity.

Harpie
30. května • 13:29

Šiško:Myslím si,že vše vidíte moc černě,znám osobně kvantum žen po 60tce,a panečku-usmívají se,oblékají dle posl.módy,jezdí k moři,na zájezdy,atpod.Sice nevím jak to dělají,ale je to svatá pravda:-)

šiška
29. května • 13:58

Menopauza je šílená záležitost.Mě osobně je při ní daleko hůř než když jsem 3dny menstruovala a pak mi bylo zase krásně.Teď je mi denodenně hrozně.Modlím se,aby to už konečně skončilo.Závidím ženám které to minulo. Stáří je ta nejhroznější záležitost na světě.To mi nikdo nevymluví. Bolí klouby,kosti,nespavost,dýchavyčnost a hlavně má člověk pocit méněcenosti vůči těm mladším.Pro společnost je už na obtíž. BOHUŽEL!!!

Doporučujeme

Články odjinud