Zdeněk Podhůrský zkrachoval, o jeho restauraci ani galerii nebyl zájem

Zdeněk Podhůrský zkrachoval, o jeho restauraci ani galerii nebyl zájem

Moderátor, herec a zpěvák Zdeněk Podhůrský (52) musel seknout s podnikáním. O jeho restauraci s vynikajícími palačinkami najednou nebyl zájem a galerie také přestala vydělávat.

A aby toho nebylo málo - jeho třiadvacetiletý syn Adam z něj udělal dědečka. "Kluk mě tedy překvapil. Já jsem si podtrhl mládí v šestadvaceti a on ještě o tři roky dříve," svěřil se Korzu Podhůrský, který je otcem tří dětí. Je rozvedený a žije s třiadvacetiletou přítelkyní, studentkou Ilonou.

Z vnuka Tadeáše má radost, dokonce někdy vyrazí ven i s kočárkem. Ale přece jen na to, že by se on - lamač dívčích srdcí - stal tak brzy dědkem, vůbec ani nepomyslel.

"Já jsem spíš pomýšlel, jak se znovu ožením a se svou přítelkyní se pořídím miminko," přiznal se Zdeněk Podhůrský s tím, že by pak jeho vnouče bylo starší než jeho nové dítko. Ale kdy bude mít mimino, to prý záleží jen na jeho Ilonce.

Zdeněk vystupuje v muzikálech pražského Divadla Kalich, koncertuje s hudební skupinou Underhill a připravuje charitativní projekt pro Vendulu Auš Svobodovou a její Nadaci Kapka naděje.

"Vymyslel jsem si projekt, který začne klipem podporujícím Kapku naděje. Vystoupí v něm i Karel Gott a Marek Vašut. Klip odstartuje mediální kampaň, aby lidé pomáhali nemocným dětem. Chci nejen vydělávat peníze, ale být také druhým prospěšný," tvrdí dědeček Podhůrský.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

ČTĚTE TAKÉ:
Herec Jan Šťastný podruhé otcem!

Doporučujeme

Články odjinud