Zdravá rodina

Zdravá rodina

Mít zdravou rodinu si přeje asi každý. K tomu nyní pomáhá Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky(VZP ČR).

Právě „Zdravá rodina“ je název preventivního programu VZP ČR, díky kterému je možné čerpat příspěvek na buďto na očkování, pevné fixní ortodontické aparátky, kurz plavání pro děti nebo letní tábor zaměřený na pohybovou aktivitu. Tento program funguje už od roku 2010 a jeho příspěvky jsou určeny dětem. Během jednoho roku je možné jeho výhod využít pouze jednou. Letos v červnu však VZP ČR nabízí mimořádný bonus. Kdokoliv, kdo již využil některý z bonusů programu Zdravá rodina, může tak učinit během června 2012 znovu. Klientům, kteří v roce 2012 žádný příspěvek ještě nečerpali, bude bonus čerpaný v červnu zdvojnásoben. Místo příspěvku 500 Kč tedy mohou čerpat až 1000 Kč.

Využití příspěvku je velmi jednoduché. Stačí jen předložit účtenku s datem 1.6. – 30. 6. 2012, a to osobně na libovolné pobočce VZP ČR do 30.6.2012. Na základě účtenky bude rodičům při splnění všech podmínek zpětně proplacena částka ve výši 500 Kč případně 1000 Kč.

Nově registrovaní klienti VZP ČR budou moci programu Zdravá rodina využít v roce 2013, a to ve dvojnásobné výši. Podmínkou je platná přeregistrace k VZP ČR do 30. 6. 2012.

Více informací se dozvíte zde: www.vzp.cz/cervnove-bonusy

Doporučujeme

Články odjinud